Στην ΑΕΚ ο Γιαννόπουλος!

21:22 | 08/06/2018

Τον αρχηγό του Ρέθυμνο Cretan Kings απέκτησε η ΑΕΚ, η οποία συμφώνησε τόσο με το Ρέθυμνο Cretan Kings, όσο και με τον ίδιο τον αθλητή

O Xάρης Γιαννόπουλος θα φορέσει τελικά την κιτρινόμαυρη φανέλα. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ συμφώνησαν με το Ρέθυμνο, ο διεθνής σουτέρ τα βρήκε με τη σειρά του με τη "Βασίλισσα" και μέσα στις επόμενες μέρες θα υπογράψει το συμβόλαιό του για να επιστρέψει στην elite του ελληνικού μπάσκετ.

Λίγες εβδομάδες πριν τα 29α γενέθλιά του, ο Γιαννόπουλος αποχαιρετά το Ρέθυμνο μετά από τρεις σεζόν, για να γίνει μέλος της ομάδας που θέλει να σπάσει το δίπολο των "αιωνίων" στη μεγάλη κατηγορία. Φέτος ο πρώην φόργουορντ του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, του Πανιωνίου, του Περιστερίου, του Παναθηναϊκού, της Μανρέσα και της Ομπραντόιρο, είχε 10.9 πόντους με 32.7% στα δίποντα, 37.8% στα τρίποντα και 93.8% στις βολές (45/48), μαζί με 3 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 9.2 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 26 λεπτά σε 26 αγώνες της Stoiximan.gr Basket League.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εκτίμησαν την ευχέρεια του Γιαννόπουλου στο μακρινό σουτ, τον επαγγελματισμό του, ξέρουν ότι στο Ρέθυμνο ωρίμασε σαν χαρακτήρας, καθώς ήταν ο αρχηγός της ομάδας, ενώ είναι Έλληνας, στοιχείο που κάνει ακόμη πιο ελκυστική την περίπτωσή του.

Ο Γιαννόπουλος είχε βρεθεί και πέρυσι στο στόχαστρο της ΑΕΚ, όμως είχε πάρει την απόφαση να μείνει στο Ρέθυμνο, καθώς εκεί είχε σημαντικότερο ρόλο. Οι Κρητικοί του είχαν προσφέρει, μάλιστα, νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, το οποίο ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2020. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν σε ένα μικρό buy-out, καθώς οι παράγοντες του Ρεθύμνου δεν ήθελαν να σταθούν εμπόδιο σε έναν αθλητή που τίμησε όσο λίγοι την φανέλα της ομάδας τους. Οι ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες μέρες, αν όχι ώρες.

Πηγή:
sport24
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.