Η μέρα της κρίσης: Οχι άλλη αναβολή!

09:01 | 27/03/2019

Η μέρα της… κρίσης έφτασε για δεύτερη φορά για τον ΟΦΗ και η έφεση για το ματς με τον Αιγινιακό δεν «σηκώνει» άλλη αναβολή.

Η υπόθεση της βαριάς τιμωρίας του Ομίλου είχε πάρει αναβολή την περασμένη Τετάρτη (20/03), λόγω αιτήματος από την πλευρά του Φώτη Τσάλου και ορίστηκε εκ νέου για σήμερα στις 6 το απόγευμα. Όλος ο ΟΦΗ, έτσι, «μετακομίζει» ξανά στην ΕΠΟ, όπου θα εκδικαστεί (18:00) η έφεση του κατά της πρωτόδικης απόφασης για τιμωρία για τον εντός έδρας αγώνα της περασμένης σεζόν με τον Αιγινιακό.

Στους «ασπρόμαυρους» έχει επιβληθεί ποινή υποβιβασμού, -6 από το επόμενο πρωτάθλημα, αλλά και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο. Η ομάδα του Ηρακλείου θεωρεί φυσικά άδικη την απόφαση και άπαντες είναι πεπεισμένοι πως η δικαίωση θα έρθει, έστω και σε δεύτερο βαθμό.

Στον ηρακλειώτικο σύλλογο επιθυμούν να ξεμπερδέψουν το δυνατόν συντομότερο με το όλο ζήτημα, προκειμένου να συνεχίσουν με ηρεμία τη δουλειά για την υλοποίηση των πλάνων τους για το ιστορικό σωματείο.

Παρών φυσικά στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα είναι και ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης, Μιχάλης Μπούσης, ενώ τον ΟΦΗ αναμένεται να εκπροσωπήσουν, ακόμη, οι Ευάγγελος Παλυβός, Ηλίας Πουρσανίδης, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, καθώς και το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ.

Στην εκδίκαση, βέβαια, θα παρευρεθεί εκ νέου και ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, ο οποίος έχει μακρά και επιτυχημένη θητεία στα δικαστικά και έχει μελετήσει ενδελεχώς την υπόθεση.

Το Capitano.gr θα παρακολουθεί την εξέλιξη της εκδίκασης της έφεσης και θα σας ενημερώνει για οτιδήποτε προκύπτει από την Αθήνα, σε μία κρίσιμη μέρα για τον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ έχει στο... περίμενε τον Ολυμπιακό

Συγκίνηση στο στερνό αντίο στον Μανώλη Γιγουρτάκη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.