Στην Εθνική ο Φώτης Κουτσουπιάς

18:51 | 18/06/2019

Για προπονήσεις με τη «γαλανόλευκη» κλήθηκε ο νεαρός παίκτης του ΟΦΗ, ενώ προσκλητήριο έλαβαν και οι Παναγιώτης Κοντάκης και Αντώνης Σαντοριναίος.

Στα… χνάρια του μεγάλου αδερφού του, Ηλία, «βαδίζει» και ο Φώτης Κουτσουπιάς. Ο δεύτερος γιος του παλαίμαχου άσου του Ομίλου, Γιώργου Κουτσουπιά, κλήθηκε στην προεθνική Κ13 για προπονήσεις. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από 27 έως 29 Ιουνίου στο Καρπενήσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στο πλαίσιο του προγράμματος «Training the Future» της ΕΠΟ (τελικές επιλογές Προεθνικών Ομάδων Κ-13), προσκαλείται ο νεαρός ποδοσφαιριστής:

ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

να βρίσκεται στο Πάρκο Γουδή (Γραφεία ΕΠΟ) στις 27/6/2019 και ώρα 08.30 προκειμένου να αναχωρήσει για το Καρπενήσι. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της 29ης Ιουνίου (αναχώρηση 12:00 από Καρπενήσι). Κάθε αθλητής οφείλει να έχει μαζί του αθλητική περιβολή που να περιλαμβάνει παπούτσια και επικαλαμίδες».

Στο μεταξύ, και ακόμη δύο παιδιά από το Ηράκλειο, ο Αντώνης Σαντοριναίος και ο Παναγιώτης Κοντάκης κλήθηκαν στην προεθνική Κ-14 για προπονήσεις από 24 έως 27 Ιουνίου. Η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο του προγράμματος «Training the Future» της ΕΠΟ (τελικές επιλογές Προεθνικών Ομάδων Κ-14), προσκαλούνται οι νεαροί ποδοσφαιριστές:

ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΚΟΝΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

να βρίσκονται στο Πάρκο Γουδή (Γραφεία ΕΠΟ) στις 24/6/2019 και ώρα 08.00 προκειμένου να αναχωρήσουν για το Καρπενήσι. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της 27ης Ιουνίου (αναχώρηση 12:30 από Καρπενήσι). Κάθε αθλητής οφείλει να έχει μαζί του αθλητική περιβολή που να περιλαμβάνει παπούτσια και επικαλαμίδες».

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.