Στην Εθνική ο Γιακουμάκης!

11:31 | 03/11/2020

Ο κρητικός επιθετικός κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα, στη θέση του τραυματία Ταξιάρχη Φούντα

Παρά το γεγονός ότι ο Φαν Σιπ δεν θα προχωρούσε σε νέες κλήσεις στην Εθνική, όπως είχαμε αναφέρει, μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ στην Τρίπολη, ο τραυματισμός του Ταξιάρχη Φούντα, φέρνει τον Γιώργο Γιακουμάκη στην Εθνική Ελλάδας.

Ο κρητικός επιθετικός διανύει μια εξαιρετική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α' Ολλανδίας με την φανέλα της Φένλο, σκόραρε και στην αναμέτρηση του Σαββάτου, φτάνοντας έτσι τα 8 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Έτσι, με τις κλήσεις για τους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό να γίνονται γνωστές σήμερα και θα ανακοινωθούν αύριο, ο Γιακουμάκης βρίσκεται στις επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού, όπως και ο Τσιμίκας που επιστρέφει, καθώς και ο Λάζαρος Ρότα. Επίσης, στις κλήσεις αναμένεται να βρίσκεται στη λίστα και ο Χάρης Μαυρίας με δεδομένη την απουσία του Μπακάκη που διαγνώστηκε με κορωνοϊό, δεν αποκλείεται να κληθεί και ο Κώτσιρας του Αστέρα Τρίπολης. Ολόκληρη η αποστολή πάντως αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο (4/11).

Όλες οι κλήσεις αφορούν τους προσεχείς αγώνες της Εθνικής , σε πρώτη φάση το φιλικό με Κύπρο (11/11) αλλά και απέναντι σε Μολδαβία (15/11) και Σλοβενία (18/11) για το Nations League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερό γκολ από τον ασταμάτητο Γιακουμάκη!

Γιώργος Γιακουμάκης, ο σκόρερ!

Η Ολλανδία «αγκαλιάζει» τους κρητικούς επιθετικούς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.