Στην κορυφή ο ΟΦΗ, τις εντυπώσεις ο Γιούχτας

19:59 | 22/08/2020

Πολύ ορεξάτος στο πρώτο φιλικό (4-0) απέναντι στην Αναγέννηση Ιεράπετρας ο ΟΦΗ, ανταγωνιστικός ο Γιούχτας απέναντι στον Όμιλο (0-0)

Την 1η θέση στο τουρνουά ''Μαρκομιχελάκειο'' των Αρχανών κατέκτησε ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου επικράτησε με 4-0 της Αναγέννησης Ιεράπετρας στο πρώτο 45λεπτο με τον Σαρδινέρο να πετυχαίνει χατ - τρικ και τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να έχουν όρεξη να δείξουν πράγματα στο γήπεδο, στο πρώτο ξεμούδιασμα της ομάδας.

Στην 2η θέση η Αναγέννηση η οποία με γκολ του Κουτούζου είχε επικρατήσει του Γιούχτα με 1-0 σε ένα παιχνίδι που η ομάδα των Αρχανών ήταν καλύτερη, όμως το σύνολο του Δεδελετάκη είχε την ουσία.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με την αναμέτρηση του Γιούχτα απέναντι στον Όμιλο. Η ομάδα του Μηνά Πίτσου ήταν εξαιρετικά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-0 με το χαμένο πέναλτι του Κατσικοκέρη νωρίς στο 45λεπτο αγώνα, είχε και άλλες ευκαιρίες με τον ΟΦΗ να μοιάζει κάπως ασύνδετος. Ο Ναμπί ανέβηκε μετά το 20' απειλώντας με σουτ με το τελικό 0-0 να δίνει την πρωτιά στο τουρνουά στον ΟΦΗ και τις εντυπώσεις στον Γιούχτα.

Βγήκαν τα πρώτα συμπεράσματα από τους τρεις προπονητές και οι τρεις ομάδες είχαν καλές στιγμές και το σημαντικότερο είναι ότι δεν υπήρχε κάποιος τραυματισμός.

Στον αγώνα με την Αναγέννηση Ιεράπετρας έπαιξαν οι: Σηφάκης, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Βούρος, Weiss, Στάικος, Μίγγος, Σουρνάκης, Γρίβας, Νοικοκυράκης, Sardinero.

Στον αγώνα με τον Γιούχτα αγωνίστηκαν οι: Whalley, Γιαννούλης, Selimovic, Βαφέας, Μαρινάκης, Στάικος, Nabi, Sakor, Νοικοκυράκης, Figueiredo, Vaz. Επίσης έπαιξαν οι: Μίγγος, Weiss, Γρίβας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Live του τουρνουά

Στις Αρχάνες ο Μποι Βάτερμαν

Η ατάκα του Σίμου για τις επόμενες μεταγραφές

Ουές: «Όλα στον ΟΦΗ είναι τέλεια»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.