Στην Πρέμιερ ως πρωταθλητής ο Γιαννούλης

09:27 | 02/05/2021

Η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη επικράτησε 4-1 της Ρέντινγκ για την 45η αγωνιστική της Championship και έτσι προβιβάζεται στην Premier League ως πρωταθλήτρια.

Στις 17 Απριλίου και από την 41η αγωνιστική της Championship η Νόριτς σφράγισε την τυπική της άνοδο στην Premier League. Έτσι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα υποχρεωτική αγοράς που υπήρχε στο δανεισμό του Δημήτρη Γιαννούλη απ' τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος είχε εισπράξει περίπου 1.000.000 ευρώ από το δανεισμό τον Ιανουάριο, με τη συμφωνία να προβλέπει κι ένα ποσό περίπου στα 7.500.000 για την αγορά του 25χρονου διεθνή αριστερού μπακ σε περίπτωση ανόδου της Νόριτς.

Τα καναρίνια έπειτα από και την 45η αγωνιστική επιστρέφουν θριαμβευτικά στη μεγάλη κατηγορία, αφού επικράτησαν 4-1 της Ρέντινγκ και έτσι μία αγωνιστική πριν από το φινάλε "κλείδωσαν" την πρώτη θέση και στέφθηκαν πρωταθλητές.

Η Νόριτς μετράει 96 πόντους, ενώ η Γουότφορντ η οποία ηττήθηκε 2-0 απ' την Μπρέντφορντ παρέμεινε στη 2η θέση με 88 βαθμούς. Ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν αγωνίστηκε, εφόσον είναι τιμωρημένος.

πηγή: sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.