Στην Ρόδο κρίνεται το μέλλον του Βέρα

10:17 | 11/06/2019

Ο Χιλιανός τεχνικός θα έχει κρίσιμες επαφές στο «σμαραγδένιο» νησί με τους ανθρώπους της UEFA, ώστε να ξεκαθαρίσει αν μείνει στον πάγκο του ΟΦΗ.

Για μία τουλάχιστον ακόμα εβδομάδα θα παραμείνει «ρευστό» το θέμα του προπονητή στον Όμιλο. Ο Χάιμε Βέρα έχει πρόβλημα με το δίπλωμα του και υπάρχει κίνδυνος να μην καταφέρει να συνεχίσει το έργο του στο «τιμόνι» των «ασπρόμαυρων».

Στον ηρακλειώτικο σύλλογο, βέβαια, εκτιμούν πως το θέμα θα λυθεί θετικά και θα παραμείνει κανονικά στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Δεν είναι, άλλωστε, υπερβολή πως όλος ο σχεδιασμός για την ερχόμενη περίοδο έχει γίνει σε συνεργασία με τους Βέρα και Ίσις και φυσικά κανείς δε θέλει να σκέφτεται πως θα υποχρεωθεί ο ΟΦΗ να προχωρήσει σ’ αυτή την αναγκαστική αλλαγή.

Το επόμενο διάστημα θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό, αφού θα «διαλευκανθούν» τα πάντα. Τα κρίσιμα «επεισόδια», βέβαια, της υπόθεσης αναμένεται να παιχθούν στην Ρόδο.

Εκεί από 14 έως 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η 2η φάση της 2ης περιόδου της 7ης σχολής UEFA Pro. Ο τεχνικός του Ομίλου θα μεταβεί, έτσι, στο μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου, προκειμένου να συναντηθεί με τους ιθύνοντες της Ένωσης Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών.

Η έκβαση των επαφών, επομένως, θα καθορίσει αν ο Βέρα θα είναι ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» στη Super League 1 της νέας σεζόν ή αν θα χρειαστεί να ψάξουν για τον αντικαταστάτη του.

Ο προγραμματισμός του ιστορικού σωματείου, βέβαια, «τρέχει» κανονικά και άπαντες ελπίζουν πως δε θα υπάρξει αλλαγή προσώπων στο τεχνικό τιμ του ηρακλειώτικου συλλόγου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Σύντομα, μάλιστα, αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από τον ΟΦΗ για τα «βήματα» που θ’ ακολουθηθούν ακριβώς στο όλο ζήτημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Μια μεταγραφή σε… πρόστιμα

«Καυτή» εβδομάδα για δύο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.