Στις 12/8 αρχίζει η επόμενη Premier League

19:11 | 08/11/2022

Στις 12 Αυγούστου 2023 ξεκινάει η νέα αγωνιστική περίοδος στην Αγγλία παρόλο που η τρέχουσα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη

Μπορεί η αγωνιστική περίοδος 2022-23 στην Premier League να βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας κατηγορίας στην Αγγλία έχει ήδη ολοκληρώσει τον προγραμματισμό της για τον επόμενη σεζόν. Έτσι, η Premier League ανακοίνωσε σήμερα ότι η περίοδος 2023-24 θα αρχίσει το Σάββατο 12 Αυγούστου 2023, ενώ η τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, κατά την οποία όλες οι αναμετρήσεις θα έχουν κοινή ώρα έναρξης.

Η διοργανώτρια αρχή τονίζει στη σχετική ανακοίνωσή της ότι το «πρόγραμμα της σεζόν επιστρέφει στο κανονικό, μετά την πανδημία της COVID-19 και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, που προκάλεσαν αναστάτωση στη διάρκεια των τριών προηγούμενων σεζόν», ενώ σε σχέση με τις αγωνιστικές στη διάρκεια των γιορτών τονίζει: «Σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που αναλήφθηκαν προς τους συλλόγους αυτή τη σεζόν για την αντιμετώπιση του "φορτωμένου" προγράμματος από τα Χριστούγεννα έως την Πρωτοχρονιά, δεν θα διεξαχθούν δύο αγωνιστικές σε αυτό το διάστημα εντός 48 ωρών η μια από την άλλη».

Επίσης, στη νέα σεζόν της Premier League επιστρέφει η διακοπή στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου προς όφελος των παικτών, η οποία θα λάβει χώρα το διάστημα 13-20 Ιανουαρίου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.