​​Οι παίδες του Ηράκλειο πήραν το θρίλερ στον τελικό πρόκρισης με τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος σε ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς και προκρίθηκαν στο final-6 του πανελληνίου πρωταθλήματος!

Οι δύο ομάδες που είχαν κάνει το απόλυτο 4/4 έδιναν στο Περιστέρι (κλειστό γυμναστήριο "Ανδρέας Παπανδρέου"), τον υπέρ πάντων αγώνα για το ποια ομάδα θα πάρει την νίκη και το εισιτήριο στην τελική φάση.

Με τους Ροδίτες να είναι ελαφρώς καλύτεροι έχοντας το προβάδισμα στο σκορ για περισσότερο από 35 λεπτά, οι παίκτες του Αντώνη Πινακουλάκη, έκαναν την ανατροπή με τρίποντο του Βαμβουκάκη (που έκανε το 40-38) , πήραν το προβάδισμα και το διεύρυνα ως το τέλος παίρνοντάς την μεγάλη νίκη.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΙΑΛΥΣΣΟΣ 50-44
Δεκάλεπτα: 08-11, 20-24 (ημ), 30-34, 50-44
Διαιτητές: Ζιώγας-Κομιανός.

Ηράκλειο Ο.Α.Α.(Πινακουλάκης Α.): Κουνετάκης, Νταής, Περαντωνάκης , Ματθαιάκης 4, Ηλιάκης, Γκίζης 8, Κουκιαδάκης 4, Βασιλάκης 12(1), Ινιωτάκης 2, Βαμβουκάκης 11(1), Βογιατζάκης 3 , Καψάλης 6.
Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Μαρκάκης): Πάνιτς 4, Παντελίδης Κ. 10, Σύρμας, Τσαμπικάκης 9, Τριντής 5(1), Τσαφής Χειμωνέττος , Παντελίδης Π. 12(1), , Κοντός 4 , Μπόζιος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.