Στο άγνωστο με βάρκα τις... εκλογές του Ερασιτέχνη!

SMS

Ο αργός βηματισμός του ΟΦΗ και οι εκλογές που θα σηματοδοτήσουν εξελίξεις στο μπασκετικό τμήμα

Πριν από περίπου ένα μήνα, έγραφα για τα - τότε - δεδομένα του μπασκετικού ΟΦΗ. Όλα αυτά, με βάση την πρώτη συνάντηση της επιτροπής για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Από τότε, έχουν αλλάξει πολλά αλλά και... τίποτα. Οι συζητήσεις με παίκτες δεν έχουν γίνει, εκείνοι παραμένουν στο περίμενε, άλλωστε οι άνθρωποι που ηγήθηκαν την τελευταία διετία την δεδομένη στιγμή δεν έχουν κάτι να τους πουν.

Στην πραγματικότητα, όπως συμβαίνει στις περισσότερες ομάδες της χώρας - στην μετά καραντίνα - εποχή, και ο ΟΦΗ προχωρά με αργό βηματισμό.

Βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου, για πολλούς είναι νωρίς ακόμα για εξελίξεις, όμως στο σωματείο της πόλης δεν κινείται τίποτα ουσιαστικό.Τουλάχιστον στο προσκήνιο, αναφέρομαι σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Φυσικά, άλλοθι υπάρχουν.

Η ομάδα του χρόνου θα αγωνίζεται στη Β' Εθνική, όμως ακόμα δεν μπορεί να πει κάποιος με βεβαιότητα ποιος θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας, έπειτα από τις παραιτήσεις στις οποίες είχαμε αναφερθεί, ποιοι παίκτες θα είναι στο ρόστερ και ποιοι οι στόχοι της νέας σεζόν.

Πέρα από τα... fake news και τις υπερβολές που αναπαράγονται σε καφετέριες της πόλης (και όχι μόνο) για το μέλλον της ομάδας, έχω την αίσθηση ότι οι εκλογές στον Ερασιτέχνη που έρχονται θα σηματοδοτήσουν τις εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου και όχι μόνο. Αυτές, αναμένονται στα τέλη Ιουλίου. Μέχρι τότε, δεν προβλέπεται η παραμικρή εξέλιξη...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.