Στο Φάληρο με δύο μόλις χαφ ο ΟΦΗ - Η αποστολή της ομάδας

14:42 | 26/02/2022

Μόνο οι Στάικος και Μπουζούκης βρίσκονται στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, στο ματς της Κυριακής (19.30 - Capitano.gr) απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι σημαντικές απουσίες του ΟΦΗ επιβεβαιώθηκαν με την δημοσιοποίηση της αποστολής της κρητικής ομάδα για το ματς στο Φάληρο. Σε αυτήν υπάρχουν μόλις δύο χαφ (Μπουζούκης - Στάικος) ενώ ''κόπηκε'' από την αποστολή και ο ανέτοιμος Καστάνιος. Στην αποστολή για πρώτη φορά ο Μανδάς.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Με τον Χρήστο Μανδά να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (27/2) αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

To σημερινό (26/2) πρόγραμμα περιελάμβανε fun game, παιχνίδι κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Στην 19μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Epassy, Waterman, Μανδάς, Weiss, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Selimovic, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπουζούκης, Στάικος, Λάμπρου, van Duinen, Kamau, Durmishaj, Τσιλιανίδης.

Εκτός έμεινε ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, ο οποίος εκτίει ποινή λόγω κίτρινων καρτών και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα κόντρα στους «ερυθρόλευκους», ο Juan Neira, ο οποίος είναι επίσης τιμωρημένος, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στον αγώνα με τον Ιωνικό, οι τραυματίες, Jon Toral και Jonathan De Guzman, οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, οι Miguel Mellado και Luiz Phellype, που ταλαιπωρούνται από ίωση, ο Luc Castaignos, ο οποίος έχει άδεια για οικογενειακούς λόγους και οι Βασίλης Σηφάκης και Δημήτρης Σωτηρίου.

Η ομάδα μας θα αναχωρήσει το απόγευμα από το Ηράκλειο με προορισμό την Αθήνα και αναμένεται να επιστρέψει το πρωί της Δευτέρας (28/2).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.