Στο «Γεντί Κουλέ» θα κριθούν όλα…

SMS
08:43 | 26/12/2018

Ο ΟΦΗ καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να ολοκληρώσει επιτυχημένα την τρέχουσα σεζόν.

Ο αντικειμενικός στόχος του Ομίλου τη φετινή περίοδο είναι η παραμονή στη Super League και το σημαντικότερο ποσοστό της επιτυχίας θα παιχθεί στο «Γεντί Κουλέ». Η ομάδα του Ηρακλείου πρέπει να αξιοποιήσει τη δύναμη του «κάστρου» της, προκειμένου ν’ ανανεώσει τη θέση της και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στην πρώτη κατηγορία.

Με 16 παιχνίδια ν’ απομένουν, το συγκρότημα του Παπαδόπουλου έχει να δώσει τα περισσότερα στην έδρα του. Τα 9, δηλαδή, εξ’ αυτών είναι στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και τα υπόλοιπα 7 μακριά από την Κρήτη. Το σπουδαιότερο, βέβαια, στοιχείο αυτής της αναλογίας είναι πως σχεδόν όλες οι εντός έδρας συναντήσεις είναι με ομάδες, που έχουν τον ίδιο στόχο και κατ’ επέκταση πρόκειται για ματς… στα μέτρα του ΟΦΗ.

Ο Όμιλος θα υποδεχτεί μέχρι το τέλος σεζόν τους Ατρόμητο, Πανιώνιο, Παναιτωλικό, Ξάνθη, Λαμία, Λάρισα, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης. Με τη δεδομένη, μάλιστα, μεταγραφική ενίσχυση, οι «ασπρόμαυροι» θα παρουσιαστούν, αν μη τι άλλο, πιο δυνατοί το 2019 και μπορούν να πετύχουν τη σωτηρία μέσα στο Ηράκλειο. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να πάρουν αποτελέσματα και εκτός έδρας, πράγμα που αν καταφέρουν, θ’ απλοποιήσει ενδεχομένως και την αποστολή τους.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.