Στο Ηράκλειο ο Μπούσης με φόντο τα ανοιχτά μέτωπα

SMS
07:50 | 24/07/2019

Στην Κρήτη βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΟΦΗ - Γενική Συνέλευση, Σκαφιδαράς και τηλεοπτικά σε πρώτο πλάνο

Μπορεί η κρητική ομάδα να μην βρίσκεται στο Ηράκλειο αλλά στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Μιχάλη Μπούση. Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ έχει ''προσγειωθεί'' στην χώρα μας τις τελευταίες ημέρες ενώ τις τελευταίες ημέρες στο Ηράκλειο για να έχει επαφές για τα ανοιχτά θέματα του ΟΦΗ.

Άλλωστε θυμίζουμε ότι δεν έχουν ταξιδέψει στην Ολλανδία αρκετά από τα διοικητικά στελέχη του Ομίλου ώστε να τρέξουν τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν πέριξ της ομάδας. Ένα από τα ανοιχτά θέματα είναι το ''θολό'' τοπίο που υπάρχει γύρω από τα τηλεοπτικά, επίσης οι βελτιωτικές εργασίες στο ''Γεντί Κουλέ'' είναι στα θέματα της επικαιρότητας ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μιχάλης Μπούσης θα έχει ενημέρωση για τις όποιες εξελίξεις με τις εγκαταστάσεις στον Σκαφιδαρά.

Επίσης, στις 30 Ιουλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του «Γεντί Κουλέ», θα διεξαχθεί και η έκτακτη Γ.Σ για την αύξηση Μ.Κ όπου ουσιαστικά θα μετοχοποιηθεί το κεφάλαιο του Μιχάλη Μπούση, με τον ιδιο να είναι παρών.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα... υποδεχτεί τον ΟΦΗ καθώς θα παραμείνει στην πόλη τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου. Έτσι, θα έχει μια πρώτη επαφή με το νέο προπονητικό τιμ καθώς και τα νέα μέλη της κρητικής ομάδας. Θυμίζουμε ότι η αποστολή από την Ολλανδία επιστρέφει στις 31/07.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το οργανόγραμμα του ΟΦΗ: Ιδού η νέα εποχή

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.