Στο μυαλό του Παπαδόπουλου

11:30 | 19/01/2019

Ο ΟΦΗ «καίγεται» για τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό και ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλει οι παίκτες του να… μασάνε σίδερα.

Οι τρεις βαθμοί αποτελούν «μονόδρομο» για τον Όμιλο και στην προσπάθεια για την κατάκτηση τους ο 47χρονος τεχνικός δε θα έχει στη διάθεση του δύο ποδοσφαιριστές για τον καταρτισμό των πλάνων του. Τον τραυματία Παπαστεριανό και τον τιμωρημένο Πλατέλλα.

Η απουσία του δεύτερου, έτσι, αυτομάτως σημαίνει πως θα υπάρξει αλλαγή στην ενδεκάδα, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο. Η επιστροφή του Μεγιάδο, εξάλλου, στη δράση μετά από καιρό, όπως και η παρουσία του Ναμπί στις προπονήσεις, είναι πιθανό να φέρουν διαφοροποίηση στα σχέδια του έμπειρου προπονητή, αναφορικά με τα πρόσωπα στο βασικό σχήμα.

Ο Στρέζος  δε χάνει τη θέση του στην εστία των «ασπρόμαυρων» και στα μετόπισθεν σίγουροι μάλλον θεωρούνται τα ακραία μπακ (Μπράουν, Γιαννούλης) και ο Ποτουρίδης. Το ερωτηματικό είναι, έτσι, αν ο παρτενέρ του «Πότου» στο κέντρο της άμυνας παραμείνει ο Μιχόγεβιτς ή αν ο Παπαδόπουλος χρησιμοποιήσει τον Παπάζογλου.

Στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Νάστο θ’ αγωνιστεί λογικά ο Μεγιάδο, που απείχε για αρκετές εβδομάδες, όμως η δεδομένη ποιότητα του δίνει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στους πρώτους «11». Τον ρόλο του οργανωτή είχε αναλάβει στα τελευταία ματς ο Πλατέλλας, που δεν παίζει. Αυτή, βέβαια, είναι η φυσική θέση του Νέιρα, που ενδεχομένως να πάρει ξανά φανέλα βασικού, αλλά υπάρχει και ο Ναμπί.

Και είναι αλήθεια πως 24χρονος μεσοεπιθετικός… λύνει τα χέρια του Παπαδόπουλου. Τόσο γιατί κάθε μέρα παρουσιάζεται και βελτιωμένος και δείχνει πως μπορεί να προσφέρει, όσο και επειδή έχει τη δυνατότητα να παίξει σε πολλές θέσεις. Και στις πτέρυγες της επίθεσης και πίσω από το φορ, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Δε θ’ αποτελέσει έκπληξη, επομένως, αν ξεκινήσει στην αναμέτρηση.

Στη… γραμμή κρούσης, τώρα, σίγουρη μοιάζει η παρουσία του Βουό στην κορυφή, ενώ στα «φτερά» δεν αποκλείεται να παραμείνουν οι Κουτσιανικούλης και Ντίνας, αν και στο σχήμα μπορεί φυσικά να βρει θέση και ο Ναμπί, όπως και ο Κοροβέσης. Κανείς φυσικά δεν πρέπει ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Παπαδόπουλος να προχωρήσει και σε αλλαγή συστήματος, αφού ο ΟΦΗ έχει παίξει μέσα στη σεζόν και 3-4-3, αλλά και 4-4-2. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.