Στο Παγκρήτιο η πρόκριση

Ο Εργοτέλης έχασε 3-2 στα Τρίκαλα με ανατροπή στην ανατροπή και τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, όμως στο Παγκρήτιο Στάδιο έχει αρκετές πιθανότητες για να περάσουν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κινήθηκαν στα ρηχά και το σύνολο του Αμανατίδη είχε μια ελαφριά υπεροχή.

Είχαν δύο… μικροευκαιρίες, με τον Λώττα στο 33’ και στο 37’ με τον Νιάρο, ενώ σ’ αυτό το διάστημα η ομάδα του Ταουσιάνη είχε μονάχα ένα μακρινό φάουλ του Μπαράτα στο 34’.

Ο έμπειρος τεχνικός πέρασε με την έναρξη της επανάληψης στο ματς τους Ιατρούδη και Γροντή, αλλά και πάλι η «εικόνα» του συγκροτήματος του δεν άλλαξε.

Τα Τρίκαλα μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν στο 53’ με «κεραυνό» του Ελευθεριάδη, ενώ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Παπαγεωργίου στο 55’.

Μετά το 60’ ο ηρακλειώτικος σύλλογος βελτιώθηκε. Αρχικά απείλησε στο 63’ με τον Μανουσάκη και στο 67’, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσίπρας έβαλε και έγινε το 1-1.

Η ψυχολογία ήταν με το μέρος του Εργοτέλη και μάλιστα στο 70’ ο Ιατρούδης μ’ ένα φοβερό σουτ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Και ενώ οι «κιτρινόμαυροι» έδειχναν να ελέγχουν, οι Θεσσαλοί κέρδισαν πέναλτι στο 79’ για μαρκάρισμα του Οικονόμου στον Παπαγεωργίιου. Ο Πελάεθ ευστόχησε και έκανε το 2-2. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 89’ ο Τσίπρας με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-2.

Τρίκαλα: (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Γρηγορόπουλος, Νιάρος, Βέρτζος, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης (79’ Τεγούσης), Παπαγεωργίου, Πέλκας, Ελευθεριάδης, Λώττας (75' Πελάεθ), Σταματής (63’ Τσίπρας).

Εργοτέλης: (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Βουτσάς, Μπούσης, Πεϊος, Οικονόμου, Μπρους, Αλεξάκης (46’ Γροντής), Τσέλιος (79’ Κατσούρι), Μανουσάκης, Μπαράτα, Σταθόπουλος (46’ Ιατρούδης). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θυμηθείτε το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.