Στόχος ξένος φορ, κοιτάζει και Καμπετσή

ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ προτεραιότητα αποτελεί επιθετικός από το εξωτερικό, ενώ έχουν θετική άποψη για τον 21χρονο παίκτη του Παναθηναϊκού.

Βασική ανάγκη του Ομίλου στο χειμερινό μεταγραφικό «παζάρι» αποτελεί η απόκτηση ενός παίκτη για τη… γραμμή κρούσης.

Κάτι χειροπιαστό φαίνεται πως προς το παρόν δεν υπάρχει, ωστόσο κάποιες διερευνητικές κινήσεις έχουν γίνει από πλευράς ηρακλειώτικου συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται φορ από το εξωτερικό, με τις πρώτες επαφές να έχουν γίνει.

Το τεχνικό επιτελείο των «ασπρόμαυρων», ωστόσο, «σκανάρει» και την εγχώρια αγορά, όπου έχουν προκριθεί ορισμένες περιπτώσεις.

Μία απ’ αυτές, μάλιστα, είναι και του Αργύρη Καμπετσή. Ο νεαρός παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται ν’ αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Στον ΟΦΗ έχουν θετική άποψη για τις ικανότητες του και για την ποιότητα του και σίγουρα υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε ν’ απασχολήσει σοβαρά τον Όμιλο.

Το μοναδικό ίσως στοιχείο που προβληματίζει είναι ότι του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, καθώς με τους «πράσινους» δεν έχει πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής.

Πρόκειται, πάντως, για ένα διεθνή ποδοσφαιριστή και το προφίλ του ταιριάζει αρκετά με τη φιλοσοφία του ΟΦΗ. Από την άλλη, βέβαια, έχει συμβόλαιο μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο και δεν πρόκειται για ελεύθερο παίκτη. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει πως τα πράγματα ίσως δεν είναι και τόσο απλά.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, έτσι, θα ξεκαθαρίσει αν υπάρχουν πιθανότητες να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Από την Ελλάδα, βέβαια, ο Όμιλος δεν αποκλείεται να έχει και άλλους στόχους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.