Στον αστερισμό του Σεβαστάκη ο Εργοτέλης

Απόψεις

Όλο το ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στο ιστορικό σωματείο του Ηρακλείου - ο ρόλος του Μανόλη Σεβαστάκη και η κρίσιμη 3η Ιουλίου

Kάτι δείχνει να κινείται τις τελευταίες ημέρες στα διοικητικά του Εργοτέλη. Θυμίζουμε ότι πρακτικά ο Ερασιτέχνης παραμένει ''ακέφαλος'', έπειτα από την λήξη της θητείας του Γιώργου Στειακάκη, στην Γενική Συνέλευση δεν προέκυψε κάτι χειροπιαστό, πέρα από την επιτροπή... ψαξίματος, ενόψει και των εκλογών, όποτε γίνουν.

Τα δεδομένα έως τώρα είναι λίγο έως πολύ γνωστά. Έχουμε αναφερθεί στο μεγάλο ''αγκάθι'' του Εργοτέλη, το οποίο δεν είναι άλλο από τα χρέη που έχει, παρά την διάλυση της ΠΑΕ.

Για να περάσουμε στα φρέσκα νέα: Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος που έχει αναλάβει πρωτοβουλίες τελευταία, έχει προσφέρει στο σωματείο του Εργοτέλη όσο ελάχιστοι, που εδώ και χρόνια στήριζε την ΠΑΕ είτε σαν εξωδιοικητικός παράγοντας είτε όχι, είναι ο Μανόλης Σεβαστάκης. Ο γνωστός επιχειρηματίες φέρεται να είχε επαφές για να είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τις εξελίξεις.

Οι συζητήσεις κρατούν τις τελευταίες ημέρες, το κλίμα αρχικά ήταν θετικό για να είναι ο άνθρωπος που θα ηγηθεί του Ερασιτέχνη- με εχέγγυο - κάποιο μίνιμουμ οικονομικής στήριξης από ανθρώπους γύρω από τον Εργοτέλη, όμως τα τελευταία 24ωρα φαίνεται ότι το ξανασκέφτεται και ζήτησε διορία να απαντήσει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα για να απαντήσει αν θα ασχοληθεί ξανά διοικητικά με την ομάδα.

Οι πιθανότητες αυτή την στιγμή μοιάζουν μοιρασμένες, ενώ όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ένα ''όχι δεν θα ασχοληθώ'' του Σεβαστάκη, περιορίζει στο ελάχιστο τις πιθανές λύσεις ενόψει επόμενης ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιος θα μπει μπροστά στον Εργοτέλη;

Ένταση και αβεβαιότητα στον Εργοτελη!

O Εργοτέλης, τα χρέη και ο «τρελός» επιχειρηματίας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.