Στον Βόλο για να «σπάσει» ένα…σωρό σερί

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ καλείται κόντρα στους Θεσσαλούς να βάλει τέλος σε αρκετές άσχημες επιδόσεις του.

Με την επανέναρξη της Super League 1 ο Όμιλος έχει εκτός έδρας αποστολή κόντρα σε μία ομάδα, που έχει μπει πολύ καλά στη σεζόν.

Ο Βόλος παρουσιάζεται επικίνδυνος, διαθέτει ποιότητα και σίγουρα πρόκειται για ένα απαιτητικό παιχνίδι. Η θέση του, εξάλλου, στη γενική κατάταξη μαρτυράει όλα τα παραπάνω.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, από τη μεριά του, με περισσότερες πια επιλογές, σε σχέση με τα τελευταία του ματς, επιχειρεί ν’ αφήσει πίσω του την μέτρια αρχή του στο πρωτάθλημα.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου θα κυνηγήσει το «διπλό», προκειμένου να σταματήσει ένα… σωρό άσχημα σερί που «τρέχει».

Οι «ασπρόμαυροι», κατ’ αρχάς, έχουν μείνει αρκετό καιρό μακριά από τις νίκες. Τελευταία φορά που πανηγύρισαν, το πέτυχαν μέσα στη Λαμία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, κάτι που σημαίνει ότι απέχουν από τις επιτυχίες για έξι συνεχόμενες αναμετρήσεις.

Από κει και πέρα, ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, αφού έχει… ξεχάσει πότε τα κατάφερε για τελευταία φορά.

Ήταν στις 27 Ιουνίου, όταν για την 4η «στροφή» των πλέι οφ της περασμένης περιόδου, ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο «Γεντί Κουλέ».

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν ακολουθήσει 15 επίσημα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και σε όλα ο Όμιλος έχει δεχτεί γκολ. Διαθέτει, μάλιστα, φέτος τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 14 τέρματα παθητικό.

Το σύνολο του Σίμου, επίσης, θα προσπαθήσει να «σπάσει» και την κακή παράδοση που έχει με τον επόμενο αντίπαλο του.

Οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί μόλις δύο φορές, πέρυσι, ωστόσο οι Θεσσαλοί είχαν ισάριθμες νίκες (1-2 και 1-0).

Όπως είναι λογικό, έτσι, ο ΟΦΗ θα κυνηγήσει το «τρίποντο», ώστε να μην επιτρέψει στον Βόλο να διευρύνει την επίδοση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανάλυση: Ποτέ με την ίδια ενδεκάδα ο ΟΦΗ!

Σχόλιο Μανόλη Γρηγοράκη: Έρχονται λύσεις, φεύγουν ελαφρυντικά


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.