Στον κορυφαίο θεσμό τένις και το 2022 το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»

20:30 | 02/12/2021

Στην A' εθνική οι άνδρες και οι γυναίκες του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. και το 2022

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» για μια ακόμη φορά συμμετείχε στον κορυφαίο θεσμό για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ελλάδος στο τένις σε επίπεδο Συλλόγων με δυο ομάδες, των Ανδρών και των Γυναικών μετέχοντας στην ανώτατη κατηγορία .

Από την Παρασκευή 24 έως και την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου διεξήχθη η Α’ φάση του Διασυλλογικού Πρωτάθλημα Τένις Ανδρών και Γυναικών για το 2021 στις εγκαταστάσεις της Ηλιούπολης .

Την ομάδα των ανδρών στελέχωσαν οι: Βασίλης Βολτυράκης, Αναστάσης Μανδαλενάκης και Δημήτρης Δελάκης.

Την ομάδα των Γυναικών αποτέλεσαν οι: Βερονίκη Γιορταμή, Αλεξάνδρα Ζαχαράκη και Χρυσή Νταμπακάκη.

Οι Άνδρες στον όμιλο τους κληρώθηκαν με την Ηλιούπολη, τον Ορφέα Λάρισας και την Ραφήνα. Στην πρώτη αναμέτρηση με την Ραφήνα, επικράτησαν 3-0 κερδίζοντας και στις τρεις αναμετρήσεις. Τη δεύτερη μέρα, η ομάδα του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» κλήθηκε να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ορφέα Λάρισας, της οποίας και πάλι επιβλήθηκε 3-0.

Έτσι οι Άνδρες με 2 νίκες κατέλαβαν την δεύτερη θέση στον Όμιλο τους. Οι γυναίκες είχαν πιο δύσκολη κλήρωση με την Φιλοθέη και την Ηλιούπολη, όμως ο βασικός στόχος που ήταν η παραμονή στην κατηγορία επετεύχθη .

Στην πρώτη συνάντηση με την Ηλιούπολη επικράτησαν στον ένα από τους τρεις αγώνες με 2-

1. Στην δεύτερη και τελευταία με την ομάδα της Φιλοθέης, έχασαν και στις δυο αναμετρήσεις

2-0 και κατετάγησαν τρίτες στον Όμιλο τους.

Την αποστολή συνόδεψε ο προπονητής του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α κ. Κώστας Τζιγκουνάκης. Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» για τις προσπάθειες τους όπως επίσης τον τεχνικό Διευθυντή Μανόλη Δολιανιτη και τον Κώστα Τζιγκουνακη που είναι οι προπονητές της αγωνιστικής ομάδας του Ομίλου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.