Superleague: Πρεμιέρα με... αγγλικό σκορ και άδειες εξέδρες

23:12 | 18/08/2023

Bόλος και Λαμία έμειναν στο 2-2 στην πρεμιέρα της Superleague, σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που παρακολούθησαν συγγενείς και φίλοι στο Πανθεσσαλικό

Γκολ και θέαμα στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League με το 2-2 ανάμεσα στο Βόλο και τη Λαμία με τον Άλχο στο 90' με ένα σουτ-φωτοβολίδα να δίνει το βαθμό στην ομάδα του κόντρα στους φιλοξενούμενους που δεν μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο. Ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν ελάχιστοι θεατές.

Όλα έγιναν στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα από το 55' και μετά με τον Καρλίτος να ανοίγει το σκορ με εκτέλεση πέναλτι, τον Σιέλη να ισοφαρίζει αλλά τη Λαμία να βρίσκει και δεύτερο τέρμα με ασίστ του Καρλίτος και κεφαλιά του Σλίβκα.

Η Λαμία πίεσε, είχε ευκαιρίες, δοκάρι αλλά δεν "κλείδωσε" το τρίποντο για να έρθει ο Άλχο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και να πετύχει ένα εξαιρετικό γκολ για το 2-2 που ήταν και το τελικο σκορ.

ΒΟΛΟΣ: Σιαμπάνης, Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (51' Τάχατος), Τσοκάνης (62' Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς (73' Μωραίτης), Τρουιγιέ (51' Κίτσος), Κόμπα, Ντέλετιτς, Μραζ.

ΛΑΜΙΑ: Νάγκι, Σαραμαντάς, Σιμόν, Παούλαβετς, Τζανετόπουλος, Σλίβκα, Στάνκο, Μαρτίνεθ (66' Λάκε), Τσιλούλης, Νούνιες, Καρλίτος (75' Ακούνα).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.