«Συγχρωτισμός» στα στόπερ

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ είναι υπεράριθμός πλέον στο κέντρο της άμυνας, στοιχείο που φαίνεται πως θα φέρει αποχωρήσεις.

Η απόκτηση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη δίνει μία ποιοτική, αν μη τι άλλο, επιλογή στον Όμιλο για τα μετόπισθεν.

Η πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη των «ασπρόμαυρων» έγινε στα στόπερ, μια θέση που πια το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια μοιάζει υπερπλήρες.

Συμβόλαιο, δηλαδή, έχουν και για τη νέα σεζόν οι Γιαννούλης, Βούρος, Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Βαφέας και φυσικά ο Πασαλίδης.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, επομένως, διαθέτει 6 ποδοσφαιριστές, συν τον Μαρινάκη, ο οποίος μπορεί, όπως έχει αποδείξει, ν’ ανταποκριθεί και στον συγκεκριμένο ρόλο.

Δεν είναι, έτσι, υπερβολή η διαπίστωση πως όχι μόνο υπάρχουν επιλογές, ακόμη κι αν ο 56χρονος τεχνικός θελήσει να μονιμοποιήσει τον σχηματισμό με 3 πίσω, αλλά αυτό το νούμερο είναι αρκετά μεγάλο και απαιτούνται… περικοπές.

Είναι γνωστό, εξάλλου, αλλά και δεδομένο ότι οι επικεφαλής, στην προσπάθεια τους να διαμορφώσουν το ρόστερ της ερχόμενης περιόδου, θα προχωρήσουν και σε επαφές για πιθανές αποδεσμεύσεις.

Αναφορικά με τους κεντρικούς αμυντικούς, θεωρητικά οι Βαφέας και Σελίμοβιτς βρίσκονται χαμηλότερα στην ιεραρχία, οπότε ενδεχόμενως τους ζητηθεί ν’ αναζητήσουν αλλού την τύχη τους.

Ο πρώτος, άλλωστε, φαίνεται πως είχε ανάλογη ενημέρωση και πέρυσι, ωστόσο παρέμεινε και όποτε του ζητήθηκε ήταν σοβαρός και πάντα τα έδινε όλα.

Όπως και να’ χει, το κομμάτι των αποχωρήσεων είναι πάντα «λεπτό» και χρειάζεται ιδιαίτερους χειρισμούς, αφού πρόκειται για περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο με το κλαμπ.

Από την άλλη, βέβαια, για να προχωρήσει το μεταγραφικό πλάνο του ΟΦΗ, απαιτούνται και «διαζύγια», καθώς το έμψυχο δυναμικό είναι ήδη… κάτι παραπάνω από «γεμάτο» ποσοτικά.

Ακόμη, δηλαδή, και να προχωρήσουν ορισμένοι δανεισμοί, θα πρέπει να υπάρχουν και αποχωρήσεις.

Το επόμενο διάστημα, έτσι, θα είναι κρίσιμο σε κάθε «μέτωπο» για τον Όμιλο, μιας και το ζητούμενο είναι με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, να μην υπάρχουν πολλές ανοικτές υποθέσεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.