Ο ΟΦΗ, η ελληνική αγορά και οι στοχευμένες κινήσεις

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να έχει στο κάδρο της την ελληνική αγορά για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης έκανε σεφτέ, την Τετάρτη, στις εφετινές μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ, θυμίζοντας κάτι από το καλοκαίρι του '19 τότε που ο Όμιλος πάλι είχε... ανοίξει τον χορό από την εγχώρια αγορά.

Εξάλλου η αγορά της Ελλάδας πάντα ενδιέφερε τον ΟΦΗ και είναι η πιο σίγουρη λύση. Δεν αναφερόμαστε μόνο στις περιπτώσεις Ελλήνων παικτών, αλλά και σε αυτές ξένων που αγωνίζονται στο δικό μας πρωτάθλημα.

Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς που τρέχουν τις μεταγραφές σε συννενόηση φυσικά με τον Νίκο Νιόπλια, έχουν εικόνα από την Ελλάδα και τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να απασχολήσουν. Στο «μπλοκάκι» προφανώς και υπάρχουν παίκτες από τη Super League που αποτελούν ιδανικές ευκαιρίες για τον Όμιλο και είναι στο στόχαστρο.

Η εφετινή λογική στις μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ είναι συγκεκριμένη. Σε σχέση με άλλες χρονιές πάει σε πιο στοχευμένες περιπτώσεις που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα και δεν θα είναι μόνο μία επένδυση για το μέλλον. Ο Όμιλος πηγαίνει για 7-9 μεταγραφές, τουλάχιστον με βάση τα όσα... αποκάλυψε άθελά του ο Μιχάλης Μπούσης και οι μεταγραφές αυτές θα είναι με ποδοσφαιριστές που θα έρθουν και θα βοηθήσουν.

Αυτό είναι κάτι που θέλει και ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος γνωρίζει καλά το ρόστερ του ΟΦΗ και τις δυνατότητές του και ξέρει πώς με λίγες αλλά καλές προσθήκες -και φυσικά χωρίς τις ατυχίες με τους τραυματισμούς- η κρητική ομάδα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική την επόμενη περίοδο αφήνοντας μια και καλή το πάθημα της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Η ελληνική αγορά, όπως όλα δείχνουν, θα απασχολήσει ξανά τον ΟΦΗ όσον αφορά στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, γενικότερα οι στόχοι έχουν εντοπιστεί -και αυτό φάνηκε από το πόσο γρήγορα τελείωσε το θέμα Πασαλίδη- αλλά πρωτίστως -και το τονίζουμε αυτό- θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα των αποχωρήσεων και των ανανεώσεων.

Ο ΟΦΗ έχει ανοιχτά μέτωπα και μάλιστα με ποδοσφαιριστές βασικούς και αυτά πρέπει πρώτα να κλείσει. Σακόρ, Ντε Γκουζμάν, Ναμπί είναι κάποιες από τις περιπτώσεις που ανάλογα με την εξέλιξή τους θα χαραχτεί η συνέχεια στις μεταγραφικές κινήσεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.