Συγκινεί ο Τσιτσιπάς: «Πέντε λεπτά πριν τον τελικό έχασα τη γιαγιά μου»

08:10 | 14/06/2021

 Πέρα από την σπουδαιότητα του τελικού, ο Έλληνας τενίστας είχε να διαχειριστεί και την απώλεια της πολυαγαπημένης του γιαγιάς, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Σε μήνυμά του λίγες ώρες μετά την ήττα του από τον Νόβακ Τζόκοβιτς αποκάλυψε αυτό που δεν γνώριζε κανένας πέρα από την οικογένειά του υπενθυμίζοντας σε όλους πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από νίκες ή ήττες. Ο Έλληνας τενίστας τόνισε ότι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ''έχασε'' την γιαγιά του, την οποία ευχαρίστησε τγιατί μεγάλωσε τον πατέρα του, χάρη στον οποίο στράφηκε στο τένις.

To μήνυμά του στα social media αναφέρει: «Η ζωή δεν είναι μόνο να κερδίζεις ή να χάνει. Είναι να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή, αν είσαι μόνος ή με άλλους. Να ζεις μία ζωή με σκοπό χωρίς μιζέρια και ενστάσεις. Να σηκώνεις τρόπαια και να πανηγυρίζεις είναι κάτι αλλά όχι τα πάντα. 5 λεπτά πριν μπω στο κορτ, η αγαπημένη μου γιαγιά «έχασε» την μάχη της. Μία σοφή γυναίκα με πίστη στην ζωή και διάθεση να δώσει και να προσφέρει, δεν μπορεί αν συγκριθεί με κανένα άλλο άνθρωπο που έχω γνωρίσει. Είναι σημαντικό να έχουμε περισσότερους ανθρώπους σαν κι αυτήν στον κόσμο. Γιατί άνθρωποι σαν αυτήν, σε κάνουν να είσαι ζωντανός. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Θα ήθελα να πω ανεξάρτητα από την ημέρα, τις συνθήκες ή την κατάσταση, αυτό είναι αφιερωμένη σε αυτή και μόνο σε αυτή. Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν πιθανό».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγγιξε το όνειρο ο Στέφανος

«Λύγισε» ο Τσιτσιπάς, ξέσπασε ο Τζόκοβιτς

Συγκινήθηκε στην απονομή ο Τζόκοβιτς

Ο Τζόκοβιτς αποθέωσε τον Τσιτσιπά: «Θα κατακτήσει πολλά grand slam»

Τα χρήματα με τα οποία θα φύγει ο Τσιτσιπάς από το Παρίσι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.