Συγκίνηση: Ήταν όλοι εκεί για τον Νίκο Γαλυφιανάκη

14:17 | 24/06/2019

Για ακόμα μία χρονιά τιμήθηκε η μνήμη του Νίκου Γαλυφιανάκη σε μία συγκινητική στιγμή από φίλους και συγγενείς.

Συγκίνηση και αναμνήσεις αναδείχθηκαν στο 7ου τουρνουά στη μνήμη του Νίκου Γαλυφιανάκη, που έγινε στα γήπεδα της Εφόδου, με διοργανωτή τον ΟΦΗ και το Δήμο Ηρακλείου.

Από τη μια οι βετεράνοι αθλητές, προπονητές, παράγοντες, που δεν ξεχνούν τον φίλο τους και αδερφό τους, από την άλλη, τα μικρά παιδιά, το μέλλον του μπάσκετ της περιοχής.

Το τουρνουά στη μνήμη του Νίκου Γαλυφιανάκη, γνώρισε και φέτος μεγάλη επιτυχία, καθώς μικρά παιδιά, γεννημένα το 2008 και νεότερα, σε μια γιορτή του αθλήματος, έπαιξαν πολλά παιχνίδια εδώ και ένα μήνα στα ανοιχτά γήπεδα.

ΓΑΛΥΦΙΑΝ3.jpg#asset:104289


Ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Παναγιώτης Σπυριδάκης, ανέφερε ότι «είμαι τυχερός, που γνώρισα το Νίκο Γαλυφιανάκη, με κοντά παντελόνια. Τον ήξερα, από μικρό παιδί. Τον αγαπούσα και θα τον αγαπώ όσο ζω», ενώ ο Νίκος Τούλης (αντιπρόεδρος ΣΕΒΚΗ), τόνισε ότι «εμείς οι Βετεράνοι είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός ανθρώπου, του μπάσκετ που έφυγε νωρίς. Ευχαριστούμε τους βετεράνους αθλητές της πόλης που ήρθαν. Θα είμαστε πάντα κοντά σε κάθε εκδήλωση, που έχει σχέση με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Στην οικογένεια του Νίκου, θέλουμε να πούμε ότι, πάντα θα έχουμε στη μνήμη μας, την εικόνα του Νίκου. Αυτή η βραδιά είναι για το Νίκο».

Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου για θέματα αθλητισμού, Κώστας Βαρδαβάς, ανέφερε ότι «το τουρνουά θα γίνεται κάθε χρόνο. Ο Νίκος Γαλυφιανάκης, μας βοήθησε και μας ενθάρρυνε να φτιάξουμε την ομάδα παλαιμάχων του ΟΦΗ, για να συνεχίσουμε να είμαστε μια παρέα, όλοι οι παίκτες. Θα είμαστε εδώ κάθε χρόνο, να παίζουμε, να τον θυμόμαστε και να βλέπουμε τα παιδιά, να είναι κάθε χρόνο, στα γήπεδα».

Η σύζυγος του Νίκου Γαλυφιανάκη, Εύη, συγκινημένη, τόνισε ότι "όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μας δίνετε μεγάλη συγκίνηση, μέσα από αυτή τη φλόγα μνήμης που ανάβετε μέσα σε αυτό το γήπεδο».

ΓΑΛΥΦΙΑΝ2.jpg#asset:104290
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.