Ανακοίνωσε Κροάτη χαφ ο Γιούχτας!

15:40 | 11/07/2019

Σε συμφωνία με τον 23χρονο Σενάντ Μπάϊριτς βρίσκεται ο Γιούχτας - διαβάστε την ανακοίνωση

Την ενίσχυση του μεσοεπιθετικά ψάχνει η ομάδα του Γιούχτα. Έπειτα από την διατήρηση αρκετού μεγάλου μέρους από τον βασικό κορμό, η ομάδα των Αρχανών ψάχνεται το τελευταίο διάστημα για την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός χαφ. 

Την πρώτη της ανάγκη λύνει ο Γιούχτας καθώς ο Σενάντ Μπάϊριτς είναι η επόμενη μεταγραφή για τον Γιούχτα. Παίκτης που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, σαν 8αρι και σαν 10αρι. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Dugo Selo, ομάδα της Γ' κατηγορίας της Κροατίας. Την περίοδο 2017-2018 αγωνίστηκε στην Νίκη Βόλου της Γ' Εθνικής με την οποία σε 20 αγώνες είχε 3 γκολ.

Η ανακοίνωση του Γιούχτα:

Η Διοίκηση του ΑΟ «Ο Γιούχτας» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Senad Bajric.
Ο Κροάτης μέσος επιθετικός θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Γιούχτα στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Είναι γεννημένος στις 29 Νοεμβρίου 1995 και έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από την συμμετοχή του τη σεζόν 2014 στο δυναμικό της Νίκης Βόλου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στις κροατικές ομάδες NK Hašk , NK Dugopolje, NK Maksimir, NK Dugo Selo καθώς και στην γερμανική FC Südring Aschaffenburg. 
Senad καλώς ήρθες στο Γιούχτα!
Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων ΑΟ Γιούχτα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.