Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο η αντιπροσωπεία της ΕΠΟ

17:27 | 09/01/2019

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση της αντιπροσωπεία της ΕΠΟ με τον Βασίλη Λαμπρινό.

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας επισκέφτηκαν το Παγκρήτιο και έκαναν επιθεώρηση στις εγκαταστάσεις του. Στη συνέχεια ακολούθησε η συνάντηση του Τεχνικού Διευθυντή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Άγγελο Μπασινά και του Εκτελεστικού Γραμματέα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Αλέξη Δέδε, με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό. Στη συνάντηση το «παρών» έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πρόεδρος της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου, Κώστας Βαρδαβάς.

Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν φυσικά η πρόθεση της ΕΠΟ να ορίσει ως έδρα της «γαλανόλευκης» για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020 το Παγκρήτιο Στάδιο.

Το μεγαλύτερο κόστος των απαιτούμενων εργασιών θα το αναλάβει η Ομοσπονδία, ωστόσο ο Δήμαρχος τόνισε ότι και ο Δήμος θα συμβάλλει όσο μπορεί σ’ αυτή την προσπάθεια.

 Ο κ. Λαμπρινός τόνισε χαρακτηριστικά μετά το τέλος των συναντήσεων: «Όπως έχω πει και άλλες φορές, το Ηράκλειο διαθέτει τις εγκαταστάσεις, την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό ώστε να γίνει μια πολύ καλή έδρα για την Εθνικής Ελλάδος και στο ποδόσφαιρο. Κυρίως διαθέτει χιλιάδες ανθρώπους που αγαπούν την Εθνική, θέλουν να την βλέπουν όσο συχνότερα γίνεται και είναι έτοιμοι να την βοηθήσουν, γεμίζοντας το Στάδιο στους αγώνες της.

Η συζήτηση με τον κ. Μπασινά και τον κ. Δέδε ήταν εποικοδομητική. Θεωρώ ότι εφόσον υπάρχει καλή διάθεση από όλες τις πλευρές, θα βρεθεί ο τρόπος ώστε να ξεκινήσουν σύντομα οι βελτιωτικές παρεμβάσεις που θα καταστήσουν το Παγκρήτιο Στάδιο πανέτοιμο να φιλοξενήσει την Εθνική».

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.