Συνεχείς επαφές, ελπίδες για ανάδειξη διοίκησης

07:17 | 21/03/2018

Και εκεί που όλα έδειχναν πως η Διοικούσα Επιτροπή θα είχε τον έλεγχο της ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, είναι πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξει σχηματισμός μόνιμης διοίκησης στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

Τόσο η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ τη Δευτέρα (19/3) το βράδυ, όσο και οι ζυμώσεις που γίνονται αυτές τις ημέρες ανάμεσα στην Επιτροπή, αλλά και τους μετόχους, δείχνουν πως αυτό που θέλουν όλοι είναι να σχηματιστεί μια «μόνιμη» διοίκηση. Το γεγονός αυτό σε καμία περίπτωση όπως τονίζουν άνθρωποι του συλλόγου δεν αποτελεί «μομφή» για τα μέλη της Διοικούσας, από τους χειρισμούς και τις προσπάθειες της οποίας ως τώρα είναι όλοι απόλυτα ικανοποιημένοι. 

Τα προβλήματα όμως που υπάρχουν και άπτονται κυρίως στον οικονομικό τομέα είναι τέτοια που οι χειρισμοί τους χρειάζονται μια διοίκηση με μακροχρόνιο ορίζοντα και προοπτική. Οι συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να περάσει τον «σκόπελο» της επιτήρησης, πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο. Να μη χαθούν οι δόσεις που πρέπει να πληρώνονται και να τηρηθούν απόλυτα οι συμφωνίες, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα τόσο με την αδειοδότηση, όσο και στο μέλλον με τις τρέχουσες υποχρεώσεις. 

Όλα τα παραπάνω απαιτούν τη συνδρομή όλων όσων βρίσκονται στο μετοχικό σχήμα, το οποίο θα προσπαθήσει η νέα διοίκηση αν εκλεγεί, αλλά και η Διοικούσα Επιτροπή αν συνεχίσει, να διευρύνουν. Προσώρας δεν είναι τίποτα δεδομένο, παρόλα αυτά υπάρχει η αισιοδοξία εκ μέρους της Επιτροπής, αλλά και των παραγόντων που τη στηρίζουν, πως θα υπάρξει ενδιαφέρον και την Πέμπτη (22/3) θα σχηματιστεί μόνιμη διοίκηση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.