Συνεχίζει με Νιόπλια ο ΟΦΗ!

ΟΦΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, τα τυπικά απομένουν για να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Νίκου Νιόπλια

Με Νίκο Νιόπλια στον πάγκο θα συνεχίσει ο ΟΦΗ και τη νέα σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr.

Ο 56χρονος προπονητής είχε συνάντηση με τους επικεφαλής, παρουσία φυσικά του Μιχάλη Μπούση και άκουσε την πρόθεση των ανθρώπων του ΟΦΗ να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και τη νέα περίοδο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα είναι θετικά και σε πάρα πολύ καλό δρόμο και σύντομα αναμένονται και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι η πλευρά του Νίκου Νιόπλια είναι άκρως θετική στο να συνεχιστεί η συνεργασία και απομένουν τα τυπικά. Η διοίκηση ήταν γνωστό ότι ήθελε τον έμπειρο κόουτς στον πάγκο, μετά την επιτυχημένη παρουσία του στον πάγκο του ΟΦΗ και μετά την πρώτη συνάντηση τα πράγματα παίρνουν τη ρότα τους.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται πριν από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις από πλευράς ΠΑΕ για την ανανέωση της συνεργασίας με τον 56χρονο προπονητή σε αυτό το επίπεδο, δηλαδή του προπονητή.

Στη συνέχεια, εφόσον οριστικοποιηθεί και επισημοποιηθεί η συμφωνία, σειρά θα πάρει ο σχεδιασμός του ΟΦΗ και το πλάνο για τη νέα χρονιά. Τα μανίκια σηκώνουν για την επόμενη μέρα του Ομίλου και σιγά-σιγά οι εκκρεμότητες τακτοποιούνται.

Το βασικότερο όλων είναι ότι τακτοποιείται το θέμα του προπονητή που ήταν και το σημαντικότερο ώστε να μπορούν οι επικεφαλής να χαράξουν την πορεία για τη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ιστορία «απαιτεί» τον Νιόπλια στον πάγκο

Νιόπλιας: «Να μη μας ξανασυμβεί…»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.