Τα ανοιχτά «μέτωπα» του ΟΦΗ

08:20 | 31/05/2019

Ο προγραμματισμός του ΟΦΗ συνεχίζεται και στο προσκήνιο βρίσκονται οι ανανεώσεις, ενώ οι μεταγραφικές «ματιές» γίνονται όλο και πιο έντονες.

Το πλάνο του ΟΦΗ υλοποιείται και πλέον καθημερινά αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι  «μηχανές» δουλεύουν στο… φουλ και οι ιθύνοντες του ηρακλειώτικου συλλόγου κάνουν τις επαφές τους, προκειμένου το ρόστερ να πάρει την τελική του «μορφή» μέσα λογικά χρονικά πλαίσια και με την επίσημη έναρξη της καινούργιας χρονιάς να είναι «γεμάτο».

Οι πρώτες υποθέσεις, που αφορούν στις ανανεώσεις, έχουν, άλλωστε, ολοκληρωθεί είτε θετικά, είτε αρνητικά. Στο συγκεκριμένο κομμάτι, βέβαια, υπάρχουν ακόμη ανοιχτά… μέτωπα.

Στο επόμενο διάστημα, έτσι, θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τους Στρέζο, Δερμιτζάκη, Ποτουρίδη και Νέιρα, των οποίων το συμβόλαιο λήγει, αλλά και με τους Μεγιάδο και Γιακουμάκη, οι οποίοι έπαιξαν δανεικοί στους «ασπρόμαυρους».

Από’ κει και πέρα, είναι δεδομένο ότι δε θ’ αργήσει η στιγμή που θα υπάρξουν και ειδήσεις από τα μεταγραφικά. Είναι, εξάλλου, βέβαιο ότι οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και η φιλοσοφία είναι συγκεκριμένη.

Όπως, δηλαδή, τον περασμένο Ιανουάριο, έτσι και τώρα οι ποδοσφαιριστές που θ’ αποκτηθούν, θα είναι φιλόδοξοι, θα έχουν κίνητρο και θα μπορούν ν’ ανεβάσουν την ποιότητα του Ομίλου.

Ο Ιούνιος, επομένως, προμηνύεται «καυτός», καθώς κατά τη διάρκεια του θα διαμορφωθεί το «πορτραίτο» του ΟΦΗ της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Το ζητούμενο, φυσικά, είναι με την έναρξη της προετοιμασίας (στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου) το έμψυχο δυναμικό να μην έχει εκκρεμότητες, ώστε η τεχνική ηγεσία να μπορεί να «χτίσει» με τις καλύτερες προϋποθέσεις την ομάδα για να μπει με υψηλό βαθμό ετοιμότητας στις επίσημες υποχρεώσεις της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκεί θα ενισχυθεί ο ΟΦΗ

Παπαστεριανός: Ο ΟΦΗ, η σπίθα, ο Τότι και ο Ριβάλντο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.