Εκεί θα ενισχυθεί ο ΟΦΗ

08:10 | 30/05/2019

Ο αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών δείχνουν ουσιαστικά το πώς θα κινηθεί μεταγραφικά ο ΟΦΗ…

Μια ψυχοφθόρα σεζόν τελείωσε… Τέλος καλό, όλα καλά, όμως στον Όμιλο δεν έχουν καιρό για χάσιμο και δουλεύουν ήδη με γοργούς ρυθμούς τον προγραμματισμό ενόψει της νέας περιόδου.

Τα πρώτα μηνύματα, μάλιστα, φανερώνουν επί της ουσίας πως η ομάδα θα «χτιστεί» από την αρχή. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ένα καλό «κορμό», αλλά ήδη 9 ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν και υπάρχουν ακόμη… κάμποσες ανοιχτές υποθέσεις, οπότε ο αριθμός αναμένεται ν’ αυξηθεί.

Μια πρώτη, βέβαια, «ανάγνωση» στις αποδεσμεύσεις φανερώνει και το που θα «βαδίσει» ο ΟΦΗ στο καλοκαιρινό «παζάρι». Κατ’ αρχάς, είναι δεδομένο πως η ο ηρακλειώτικος σύλλογος θα ψάξει για στόπερ. Οι Παπάζογλου και Κομεσίδης έφυγαν, ο Μιχόγεβιτς ήταν δανεικός από τον ΠΑΟΚ, ενώ και το συμβόλαιο του Ποτουρίδη λήγει.

Και ένα δεξί μπακ αναμένεται να είναι στη λίστα των νέων… μελών του ΟΦΗ, καθώς ο Αργυρόπουλος δε συνεχίζει και ο δανεισμός του Δεληγιαννίδη από τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε.  

Είναι, επίσης, φανερό ότι θα «γεμίσει» και η μεσαία γραμμή μετά το «αντίο» των Παπαστεριανού και Κυριακίδη και από τη στιγμή που η περίπτωση του Μεγιάδο μόνο εύκολη που δεν θεωρείται.  

Στον Όμιλο, ακόμη, είναι βέβαιο ότι θ’ αποκτηθεί ένας καθαρόαιμος επιθετικός. Ο Βουό αποχώρησε, ο Πέρσον δεν έχει προσαρμοστεί και ο Γιακουμάκης είναι παίκτης της ΑΕΚ, αν και οι «ασπρόμαυροι» έχουν τη δυνατότητα να τον αποκτήσουν, εφόσον υπάρξει συμφωνία απ’ όλες τις πλευρές.

Από το ρόστερ της χρονιάς, που μόλις τέλειωσε, δεν έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν τι μέλλει γενέσθαι με τους Στρέζο, Δερμιτζάκη,Ποτουρίδη, Νέιρα, Γιακουμάκη (δανεικός) και Μεγιάδο (δανεικός), ενώ με τον Φερέιρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ, αλλά το γραφείο που τον εκπροσωπεί έκανε γνωστή την παραμονή του στην ομάδα.

Τα κενά, έτσι, δεν αποκλείεται ν’ αυξηθούν ανάλογα με τις εξελίξεις. Το σίγουρο είναι πως πλέον οι άνθρωποι του ΟΦΗ σαφώς πιο ήρεμοι, σε σχέση με τον περασμένο Ιανουάριο όταν οι συνθήκες αγωνιστικά ήταν εξαιρετικά δύσκολες, μπορούν να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο, που θα διαγράψει μια πολύ καλή πορεία στη Super League 1.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τέλος μίας εποχής...

«Έδεσε» Γιαννούλη ο ΟΦΗ

Το τρομερό video του ΟΦΗ για τα μπαράζ

Κοροβέσης, ο τρίτος!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.