Τα «αποκαλυπτήρια» του Βίκτορ

21:07 | 04/02/2020

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στις επάλξεις ενόψει Τούμπας, αλλά και της συνέχειας.

Ο Ζοάο Βίκτορ… φρόντισε με το καλημέρα να «συστηθεί» στο νέο ποδοσφαιρικό του περιβάλλον. Ο λατινοαμερικανός αμυντικός μέσος από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις με τον ΟΦΗ εμφάνισε μέρος της ποιότητας του.

Έδειξε από νωρίς σε καλή κατάσταση, ενώ φαίνεται ότι διαθέτει ηγετική φυσιογνωμία. Η ώρα, έτσι, που θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα λογικά δεν αργεί.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου, εξάλλου, πάει αποδεκατισμένη στην Τούμπα (09/02), οπότε είναι πιθανό ο 31χρονος παίκτης να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ δε θ’ αποτελέσει έκπληξη αν βρεθεί ακόμη και στην αρχική ενδεκάδα.

Η παρουσία, άλλωστε, του Βίκτορ κρίνεται σημαντική. Όχι μόνο στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Με την περίπτωση του, μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν μια υπέρβαση, δείγμα της επιθυμίας τους να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η «μάχη» για τα πλέον οφ… μαίνεται και στην προσπάθεια του για είσοδο στην πρώτη εξάδα, ο ρόλος του έμπειρου παίκτη είναι σίγουρα σημαντικός.

Διαθέτει τις «παραστάσεις» και τις ικανότητες για να προσφέρει περισσότερη ποιότητα στη μεσαία γραμμή και να εξελιχθεί σε μία σπουδαία μονάδα του ΟΦΗ.

Υπάρχει σίγουρα μια ανυπομονησία για να μπει στο rotation και το πιθανότερο είναι αυτό να γίνει στην Τούμπα. Σ’ ένα, δηλαδή, αρκετά απαιτητικό ματς με υψηλή ένταση απέναντι στον πρωταθλητή.

Ο Βίκτορ, παρόλα αυτά, έχει, αν μη τι άλλο, το… ειδικό βάρος για ν’ ανταποκριθεί και στον ηρακλειώτικο σύλλογο εκτιμούν ότι έκαναν μια εύστοχη επιλογή, εντάσσοντας τον στο σύνολο του Σίμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαν στο σπίτι του ο Ζοάο Βίκτορ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.