Τα Χανιά έπιασαν... κορόιδο τον Εργοτέλη!

Betsson Super League 2

Με γκολ του Δημητριάδη στις καθυστερήσεις του αγώνα, τα Χανιά επικράτησαν με 1-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, υποχρεώνοντας τους ''κιτρινόμαυρους'' στην τρίτη εντός έδρας ήττας τους στο πρωτάθλημα

Από την αρχή φαινόταν ότι το παιχνίδι θα ήταν ντέρμπι και θα κρινόταν στις λεπτομέρειες, ματς για την 15η αγωνιστική της Superleague 2. Όχι μόνο λόγο... γεωγραφικών συνθηκών αλλά και λόγο της ανεβασμένης διάθεσης των φιλοξενούμενων. Με πίεση ψηλά και με μια άριστη αμυντική τακτική, τα Χανιά περιόρισαν τον Εργοτέλη στο πρώτο ημίχρονο με το παιχνίδι να αναδεικνύει αρκετά λάθη και δυνατές μονομαχίες και ένα φυσιολογικό 0-0. Ουσιαστικά, η ομάδα του Ταουσιάνη έχει να θυμάται από το πρώτο 45λεπτο, τα δύο σουτ στο 27' του Μανουσάκη και στο 29' του Κωστανάσιου και τίποτα άλλο. Τα Χανιά έδειχναν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης έχασε μια σημαντική ευκαιρία με την κεφαλιά του Μαζουλουξή, στο 60', λίγα λεπτά μετά την είσοδο του Μπουρσέλη στο παιχνίδι. Αυτή ήταν και η μοναδική στο β' μέρος, η μεγαλύτερη του στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι που έμοιαζαν να μην έχουν ενέργεια και καθαρό μυαλό σε αρκετές φάσεις.

Όσο περνούσε η ώρα τα Χανιά ήλεγχαν περισσότερο το παιχνίδι, ο Εργοτέλης έβγαζε κούραση στο παιχνίδι του ενώ δεν ήταν το ίδιο δημιουργικός όσο τα προηγούμενα παιχνίδια. Η ομάδα των Χανίων ήταν αρκετά διαβασμένη, πήρε τις περισσότερες μπάλες στη μεσαία γραμμή και αυτή που απειλούσε. Ακόμα και οι αλλαγές των γηπεδούχων δεν έδωσαν κάτι και σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στο 92' μια επέλαση του Καμαρά από αριστερά, η σέντρα του βρήκε το κεφάλι του Δημητριάδη ο οποίος σκόραρε και χάρισε τη νίκη στα Χανιά. Ο παίκτης πανηγύρισε έξαλλα, δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, με τους γηπεδούχους να μην έχουν χρόνο να αντιδράσουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:


Έτσι ο Εργοτέλης ηττήθηκε για 3η φορά στο Παγκρήτιο φέτος (0-1) μάλιστα με το ίδιο σκορ και 4η συνολικά στο πρωτάθλημα ενώ για 2η φορά ηττάται δύο σερί φορές το πρωτάθλημα.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Kacurri, Ποζατζίδης (Σερβιλάκης 80') Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Appi (Τσέλιος 55'), Μπουτσάκης (Αλεξάκης 80') Μανουσάκης, Κωστανάσιος (Πατρινός 75') Conraad (Μπουρσέλης 55')

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Ρετζας (Αναστασόπουλος 46') Camara, Παναγιωτούδης, Πλέγας (Δημητριάδης 65'), Dos Santos, Βρετός (Μασένα 57') Βασιλογιάννης, Διαμαντόπουλος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.