Τα Χανιά, το φιλικό και το απίστευτο fair play της Καλλιθέας

SMS
13:00 | 27/02/2023

Τα Χανιά κέρδισαν σε φιλικό την Athens Kallithea ενώ το 62’ ο διαιτητής καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα ο Ματίγια τηρώντας το fair play να το εκτελέσει με πάσα προς τον Κατσιμήτρο.

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται τα Χανιά όπως έδειξαν στον φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έδωσαν χθες, Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, με την Athens Kallithea στο «Γρ.Λαμπράκης».

Τα Χανιά επικράτησαν με σκορ 1-0, χάρη γκολ του Γιώργου Μάναλη, ενώ είχαν ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα. Έδειξαν με την εμφάνισή τους ότι βαδίζουν σε καλό δρόμο ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της SL2, όποτε αποφασιστεί αυτή.

Το φιλικό ήταν υψηλής έντασης, πολύ ανταγωνιστικό και με δυνατές μονομαχίες, με τους προπονητές των δυο αντιπάλων να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών τους. Τα Χανιά είχαν τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά και στο β’ μέρος παρά τις πολλές αλλαγές, οπότε και οι Σταύρος Λαμπράκης και Νίκος Μαναρώλης έδωσαν χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που είχαν στον πάγκο.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Γιώργος Μάναλης στο 5ο λεπτό με αριστερό σουτ, ενώ τα Χανιά είχαν και δοκάρι στο 43’ με τον Μπουτσάκη.

Στο 62’ ο διαιτητής καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα ο Ματίγια τηρώντας το fair play να το εκτελέσει με πάσα προς τον Κατσιμήτρο.

Χανιά (Στ.Λαμπράκης-Ν.Μαναρώλης): Κατσιμήτρος, Ιμεραλιλάι, Ρότσα, Μπάτζιος, Γιαμπερέ, Καμαρά, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης, Μανουσάκης, Μάναλης

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Σέχου, Σαρρής, Σερβιλάκης, Κατσούρι, Λεμονής, Ζέκχοφ, Ιατρούδης και Βόρφι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.