Τα Χανιά, το «όχι» του Ταουσιάνη και ο πρωταθλητισμός

SMS

Το ''όχι'' του Ταουσιάνη και οι λύσεις που δεν υπάρχουν για τον πάγκο των Χανίων

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες η ομάδα των Χανίων. Με την έλευση του Γιώργου Βρέντζου στα διοικητικά της κρητικής ΠΑΕ, οι μεταγραφές έγιναν και ο πήχης φιλοδοξιών μεγάλωσε με την άνοδο να είναι στόχος.

Στην πραγματικότητα, ήταν κοινό - μυστικό ότι η περίπτωση του Μπαξεβάνου δεν θα μακροημέρευε καθώς ο πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη επιθυμούσε στον πάγκο των Χανίων ένα πιο ''hot'' όνομα.

Έτσι, τα περί ''ξαφνικού διαζυγίου'' δεν στέκουν. Η ήττα στην πρεμιέρα ήταν απλά η αφορμή. Πάμε παρακάτω: Το όνομα του Γιάννη Ταουσιάνη, από την στιγμή που έφυγε από τον Λεβαδειακό, ένας επίσης γνώριμος του Γιώργου Βρέντζου, ο οποίος συνεργάζεται πλέον με αρκετούς παίκτες και παράγοντες (βλ. Λαμπράκη) του Εργοτέλη. Όμως, ο Τουασιάνης δεν είναι διατεθειμένος να δουλέψει άμεσα στην Superleague 2, θέλει να εξαργυρώσει την περσινή καλή χρονιά με τον Λεβαδειακό.

Το θέμα του προπονητή είναι εκείνο που ''καίει'' την κρητική ομάδα, καθώς υλικό ποιοτικό υπάρχει, τουλάχιστον αυτό θεωρούν στο σύλλογο. Όμως, φαίνεται ότι μέχρι στιγμής συναντούν αρκετές δυσκολίες για να κατεβάσουν ένα ''ηχηρό'' όνομα στον πάγκο και δεν είναι απίθανο να συνεχίσει ο Σταύρος Λαμπράκης, μέχρι νεωτέρας... Απαραίτητο στοιχείο για τον πρωταθλητισμό που επιδιώκουν οι ''μπλε''.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.