Τα δεδομένα για Πλατέλλα

21:04 | 19/01/2019

Μικρή η διαφορά του ΟΦΗ με τη Νέφτσι Μπακού, σύντομα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.

Αγωνία στον κόσμο του ΟΦΗ σχετικά με το ενδεχόμενο πώλησης του Βαγγέλη Πλατέλλα στην Νέφτσι Μπακού. Και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αυτό το ενδεχόμενο φαντάζει πάρα πολύ πιθανό.

Οπως επιβεβαίωσε η κρητική ΠΑΕ, η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ελληνα μεσοεπιθετικού, ο οποίος αν τα βρει ο ΟΦΗ μαζί της ετοιμάζει βαλίτσες και αναχωρεί.

Ο Πλατέλλας δεν έχει πρόβλημα με τον ΟΦΗ και το πώς του έχουν συμπεριφερθεί στο σύλλογο, αλλά η πρόταση από τη Νέφτσι είναι πολύ καλή και αποτελεί (οικονομική) ευκαιρία για τον ίδιο.

Το θέμα, όμως, είναι να τα βρει ο ΟΦΗ με την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν. Η διαφορά φέρεται μικρή και δεν δείχνει ικανή να χαλάσει τη μεταγραφή. Από τον ΟΦΗ δεν θέλουν να κλείσουν το δρόμο στον Πλατέλλα εφόσον θελήσει να φύγει, αλλά δεν πρόκειται να το κάνουν χωρίς να ικανοποιηθούν στο οικονομικό κομμάτι. Κι αυτό φρόντισαν να το ξεκαθαρίσουν από την πρώτη στιγμή.

Πλέον, το θέμα είναι στην τελική ευθεία. Μπορεί και την Κυριακή να υπάρξουν εξελίξεις και ο παίκτης να ταξιδέψει για το Αζερμπαϊτζάν και τις τελικές συζητήσεις. Εξάλλου, δεν είναι στην αποστολή για τον Παναιτωλικό λόγω καρτών.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.