​Τα δεδομένα για τα φιλικά προετοιμασίας του ΟΦΗ

ΟΦΗ

Tις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθούν τα φιλικά προετοιμασίας του ΟΦΗ και όλοι οι αντίπαλοι που θα βρεθούν στο Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ επέστρεψε την Πέμπτη σε φουλ δράση με προπονήσεις στο πλαίσιο της μίνι διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τις επόμενες μέρες θα μάθουμε τα οριστικά φιλικά και το συνολικό πρόγραμμα.

Θυμίζουμε πως το πρωτάθλημα επαναρχίζει στις 21 Δεκεμβρίου, μεσοβδόμαδα, με την πρεμιέρα του α' γύρου. Ο ΟΦΗ παίζει εντός έδρας με τον Ατρόμητο (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πρόγραμμα), ενώ λίγες μέρες μετά, ο ΟΦΗ θα παίξει στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο ματς για το 2022.

Το ενδιαφέρον τη δεδομένη χρονική στιγμή επικεντρώνεται στα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει ο Όμιλος στο Ηράκλειο. Οπως είναι γνωστό ο ΟΦΗ θα μείνει στο ΒΑΚ για προετοιμασία και μέχρι τούτη την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το μόνο σίγουρο φιλικό είναι με την Άντερλεχτ, πιθανότατα στις 3 Δεκεμβρίου.

Το συγκεκριμένο φιλικό θα διεξαχθεί στο "Γεντί Κουλέ" με ανοιχτή προσέλευση για τους φιλάθλους, ενώ όταν οριστικοποιηθεί η ΠΑΕ θα βγάλει ανακοίνωση για την διάθεση και των πώληση των εισιτηρίων.

Από κει και πέρα, πιθανός αντίπαλος είναι και η Μάδεργουελ που αναμένεται να βρεθεί στο Ηράκλειο και η Άντερλεχτ έχει ανακοινώσει φιλικό μαζί της. Το φιλικό του ΟΦΗ με τη σκωτσέζικη ομάδα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, ενώ αν διεξαχθεί (είτε με τη Μάδεργουελ είτε με άλλη ομάδα) θα διεξαχθεί και αυτό στο "Γεντί Κουλέ".

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει σκέψη να γίνει και ένα φιλικό στο ΒΑΚ και όχι στο "Γεντί Κουλέ" γιατί στο γήπεδο του ΟΦΗ έχει γίνει επισπορά και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να αποφύγουν την επιβάρυνση του αγωνιστικού χώρου, αφού ακολουθεί τον Δεκέμβριο ο εντός έδρας αγώνας με τον Ατρόμητο για τη Super League.

Όλα τα παραπάνω θα φιξαριστούν τις προσεχείς μέρες και η ΠΑΕ θα ανακοινώσει επίσημα το πρόγραμμα και όλους τους αντιπάλους στα φιλικά προετοιμασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκλονιστικό video της ΠΑΕ ΟΦΗ για τις γυναικοκτονίες

Έπιασε δουλειά ο Σλάβοφ

Θεραπεία ο Ντουρμισάι

Μόνο η ποιότητα θα κάνει τη διαφορά στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.