Τα δεδομένα για την Εθνική: Ποιος έχει το προβάδισμα

22:04 | 19/06/2019

Τα ονόματα των Ουζουνίδη-Δέλλα «παίζουν» για την Εθνική ομάδα. Ποιος έχει το προβάδισμα. Όλες οι εξελίξεις.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Αγγελος Αναστασιάδης θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας, ωστόσο εξελίξεις επί του θέματος δεν πρόκειται να έχουμε σύντομα. Από τη στιγμή που αυτή την περίοδο υπάρχει κενό μέχρι το επόμενο επίσημο ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στην ΕΠΟ δεν βιάζονται ιδιαίτερα για να βρουν τον επόμενο προπονητή.

Εξάλλου, η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει με τους υποψήφιους. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Τραϊανός Δέλλας είναι τα δύο ονόματα που έχουν προκριθεί και ένας εκ των δύο θα είναι ο επόμενος ομοσπονδιακός τεχνικός. Στην ΕΠΟ, περισσότερες προτιμήσεις φαίνεται να έχει ο Ουζουνίδης, ενώ και ο Δέλλας έχει αρκετές «ψήφους» κυρίως λόγω του γεγονότος ότι έχει παίξει στην Εθνική του 2004 και μπορεί να φτιάξει ένα αντίστοιχο κλίμα στα αποδυτήρια.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ο Ουζουνίδης δεν «ψήνεται» ιδιαίτερα για να δουλέψει στην Εθνική. Το θεωρεί ύψιστη τιμή, είναι κολακευμένος και μόνο που ακούγεται το όνομά του, αλλά θα προτιμούσε να εργαστεί σε σύλλογο. Από την άλλη, ο Δέλλας βλέπει πολύ πιο «ζεστά» αυτή την προοπτική, αλλά... δεν το δείχνει. Περιμένει να τον καλέσουν από την ΕΠΟ, να κάτσουν και να συζητήσουν και να πάρει την απόφασή του.

Αν τη δεδομένη χρονική στιγμή θα μπορούσε να γίνει μία πρόβλεψη, ο «Κολοσσός» φαίνεται πιο κοντά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Οσον αφορά, τέλος, στο θέμα του ξένου προπονητή, δύσκολα θα οδηγηθούμε σε αυτή τη λύση. Κάποιοι έφεραν στο προσκήνιο το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ, αλλά όπως όλα δείχνουν θα προτιμηθεί η... εγχώρια λύση. Σίγουρα μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε εξελίξεις, το θέμα είναι αν αυτές θα δρομολογηθούν σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

* Έντονο επεισόδιο μεταξύ Μανωλά-Αναστασιάδη πριν την Ιταλία
* Η αλήθεια για το Παγκρήτιο: Στέγαστρο ή... ΟΑΚΑ
* Επιβεβαίωση για Εθνική και Παγκρήτιο: Η ευθύνη της ΕΠΟ και η παραμονή στο ΟΑΚΑ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.