Τα «Δύο Αοράκια», η Κριμίλη και η Εβίνα Μάλτση

SMS

H Hρακλειώτισσα αθλήτρια προπονείται τις τελευταίες ημέρες στο σύγχρονο γήπεδο μπάσκετ της πόλης

Η Ιωάννα Κριμίλη ζει το δικό της όνειρο στην Αμερική. Η ταλαντούχα Κρητικοπούλα, από τις ακαδημίες του Εργοτέλη, μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ και εδώ και ένα χρόνο αγωνίζεται στο NCAA με την φανέλα του Πανεπιστημίου του Σαν Φρανσίσκο, και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία.

Το τελευταίο διάστημα συνδυάζει διακοπές με προπονήσεις, μιας και βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Ηράκλειο. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Κριμίλη πηγαίνει καθημερινά στα ''Δύο Αοράκια'' υπό την... επίβλεψη του κόουτς Μακράκη για την ατομική της βελτίωση, πριν την επιστροφή της στην Καλιφόρνια. ''Απ' όταν είχα ξεκινήσει μου άρεσαν πάρα πολύ η Εβίνα Μάλτση και η Λολίτα Λύμουρα'' είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξη της για το πρότυπο της, την Εβίνα Μάλτση.

Έτσι, την 1η μέρα των προπονήσεων στο γήπεδο δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μπροστά από την μορφή του ''θηλυκού Γκαλή'' του Ελληνικού μπάσκετ, που κοσμεί τα αποδυτήρια του γηπέδου, και δίπλα στην ατάκα της που δίνει το έναυσμα στα μικρά παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.: ''Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τις συγκινήσεις που προσφέρει ο αθλητισμός. Στείλτε τα παιδιά σας να αθληθούν. Μερικά από αυτά θα γίνουν πρωταθλητές, τα υπόλοιπα θα μάθουν να αγωνίζονται και να μην τα παρατάνε ποτέ.''


197090980_2168218606648554_5487102638732262839_n.jpg#asset:311122


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.