Τα δύο «καυτά» ζητήματα του Εργοτέλη

14:45 | 10/05/2020

Στον Εργοτέλη έχουν «παγώσει» τα πάντα ελέω κορωνοϊού, ωστόσο δύο ζητήματα παραμένουν στην επιφάνεια και θα απασχολήσουν τον κρητικό σύλλογο.

Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Ιατρούδη και τον Τζο Έφορντ. Για τον πρώτο, έχουμε αναλύσει διεξοδικά τι ισχύει έως τώρα. Επί της ουσίας, δεν... ισχύει τίποτα, αφού από την πλευρά του παίκτη προέχει η αποθεραπεία και η ομαλή επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά το σοβαρό τραυματισμό, ενώ από πλευράς Εργοτέλη επιθυμία για παραμονή υπάρχει, αλλά άπαντες γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο. Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούνιο, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Τουτζάρης, είχε τονίσει ότι η ομάδα δεν θα «κλείνει πόρτες» σε παίκτες που θέλουν να δοκιμάσουν το κάτι παραπάνω: «Δεν μπορούμε να πούμε στα παιδιά να μείνουν στον Εργοτέλη. Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα. Είμαστε μία ομάδα που παράγει ποδοσφαιριστές και χαιρόμαστε να τροφοδοτούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο», είχε πει χαρακτηριστικά.

Όπως έχουμε τονίσει για το θέμα Ιατρούδη, πέρα από την πρόταση ανανέωσης που του έγινε από τον Εργοτέλη, στο φινάλε του 2019, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ιατρούδης δεν έχει αποφασίσει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού προέχει για εκείνον η αποθεραπεία. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μόνο απαρατήρητος δεν περνάει.

Όσον αφορά στην άλλη περίπτωση, αυτή του Έφορντ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, επίσης υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Super League που έχουν παρακολουθήσει την περίπτωσή του και ετοιμάζονται για «χτύπημα» (μάλιστα, μία εξ αυτών έχει φροντίσει να ενημερώσει τον παίκτη σχετικά). Μόνο που αυτή τη στιγμή, με τα δεδομένα να έχουν διαφοροποιηθεί ελέω κορωνοϊού, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, αφού τα μεταγραφικά για όλες τις ομάδες πηγαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτσι θα ξαναρχίσουν οι προπονήσεις στη Super League 2


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.