Τα εγκώμια του Νταμπράουσκας για άμυνα και Μανδά: «Να βελτιωθούμε και επιθετικά»

22:29 | 14/01/2023

Όσα είπε ο Βάλντας Νταμπράουσκας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Τούμπας.

Ο Λιθουανός προπονητής του ΟΦΗ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του, την άμυνα και την εμφάνιση του Μανδά, ενώ στάθηκε και στο επιθετικό κομμάτι και την κατοχή της μπάλας που χρειάζεται βελτίωση η ομάδα του, όπως τόνισε και νωρίτερα, στις δηλώσεις του στη NOVA.

«Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα που έχουν ένα πολύ καλό προπονητή. Το σημαντικό ήταν πως ήμασταν στα πρώτα 20-25 λεπτά του παιχνιδιού. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι δυνατή ομάδα και είχε καλύτερο έλεγχο. Στο δεύτερο μέρος μετά την αποχώρηση του Διαμαντή, πιεστήκαμε περισσότερο. Είχαμε ευκαιρία στο πρώτο μέρος, είχαμε 1-2 ευκαιρίες στο δεύτερο, θα μπορούσαμε να τις αξιοποιήσουμε. Είμαι χαρούμενος που δεν δεχθήκαμε γκολ, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Μανδάς όποτε χρειάστηκε στάθηκε εξαιρετικά. Στο μέλλον θα ήθελα να έχουμε περισσότερο την μπάλα, δεν με απασχολεί αν θα παίζουμε εκτός έδρας. Πήραμε τον πόντο, αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος».

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως οι παίκτες μου μπορούν να βελτιωθούν κι άλλο. Ήδη έχουν βελτιωθεί τους τελευταίους 2.5 μήνες. Οι παίκτες είναι αυτοί που κάνουν καλό το σύστημα του προπονητή. Αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια. Στα τελευταία παιχνίδια με Βόλο, Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ δεν έχουμε δεχθεί γκολ κι αυτό δείχνει τον χαρακτήρα των παικτών. Πρέπει να βελτιωθούμε στο επιθετικό κομμάτι, να βελτιωθούμε στην κατοχή της μπάλας. Πιστεύω πως μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι».

Ολοκληρώνοντας, ο Νταμπράουσκας υπογράμμισε: «Αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με απόλυτη επιτυχία σε κάθε παιχνίδι δεν θα είχε ενδιαφέρουν. Γι' αυτό έχουμε τις τακτικές, τις αναλύσεις και το πλάνο μας. Κάναμε ανάλυση του ΠΑΟΚ πριν από το παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος αμυνθήκαμε καλύτερα, στο τέλος ήμασταν και λίγο κουρασμένοι, ο ΠΑΟΚ μας ταλαιπώρησε από τα δεξιά, έπαιξε με πολλές εναλλαγές. Αλλά το ξαναλέω αμυνθήκαμε συνολικά καλά και όταν δεν μπορέσαμε είχαμε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.