Τα εισιτήρια για το ΟΦΗ-Ατρόμητος

12:39 | 21/08/2024

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το σαββατιάτικο ματς στο «Γεντί Κουλέ» - Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ατρόμητο (Σάββατο 24/8, 19:30, «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»), για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

· GOV.gr Wallet

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι, με βάση την κυβερνητική απόφαση, από την αγωνιστική περίοδο 2024/2025 ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο χωρίς την χρήση της εφαρμογής “GOV.gr Wallet”. Γι’ αυτό είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η εγκατάσταση της απ’ όσους δεν την διαθέτουν.

Για την ταυτοποίηση του εισιτηρίου σας στην εφαρμογή “GOV.gr Wallet” ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

· ΒΗΜΑ 1

Σε περίπτωση που δεν είστε ήδη εγγεγραμμένοι στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας, κάντε την εγγραφή σας μέσω του https://emep.gov.gr προκειμένου να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή “GOV.gr Wallet”.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η σύνδεση στην εφαρμογή “GOV.gr Wallet” γίνεται μόνο αν έχει προηγηθεί η εγγραφή σας στο Ε.Μ.Επ.

· ΒΗΜΑ 2

Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή “GOV.gr Wallet” μέσω του App Store (συσκευές Apple) και του Play Store (συσκευές Android).

· ΒΗΜΑ 3

Συνδεθείτε στην εφαρμογή με τους κωδικούς Taxisnet.

· ΒΗΜΑ 4

Ακολουθήστε τις οδηγίες της εφαρμογής, για να προσθέσετε και να ταυτοποιήσετε το εισιτήριό σας (απλό ή διαρκείας).

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο καθώς και για οδηγίες αναφορικά με την χρήση του ψηφιακού εισιτηρίου, μπορείτε να επισκεφτείτε το https://tickets.gov.gr

Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν έχει εμπλοκή στην διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο GOV.gr Wallet από την αγορά του και μετά. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με τις εν λόγω διαδικασίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο https://support.gov.gr/guide

· Φίλαθλοι άνω των 67 ετών

Όσοι φίλαθλοι της ομάδας μας, αποκλειστικά άνω των 67 ετών, δεν διαθέτουν κινητό τηλέφωνο smartphone προκειμένου να «κατεβάσουν» την εφαρμογή “GOV.gr wallet” για την αγορά εισιτηρίου, θα μπορούν να προσέρχονται στο γραφείο της ΠΑΕ που βρίσκεται στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» (επί της οδού Καντάνου, δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9), ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ προκειμένου να πραγματοποιούν τη διαδικασία ταυτοποίησης και να αποκτούν εκτυπωμένο το εισιτήριό τους.

Η διαδικασία ταυτοποίησης και εκτύπωσης εισιτηρίου για τους άνω των 67 ετών, θα γίνεται από την Τετάρτη (21/8) και καθημερινά από τις 10:00 ως τις 18:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας άνω των 67 ετών θα πρέπει να επαναλαμβάνουν τη διαδικασία ταυτοποίησης και να αποκτούν εκτυπωμένο εισιτήριο πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα.

· ΑΜΕΑ

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που έχουν στην κατοχή τους κάρτα ΑΜΕΑ, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εισιτηρίων στο 2810 254674 ή στο tickets@oficretefc.com προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία εισόδου τους στο γήπεδο.

· ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων για τον αγώνα με τoν Ατρόμητο (Σάββατο 24/8, 19:30):

-Θύρες 1, 4, 5: 10 ευρώ (παιδικό εισιτήριο* 5 ευρώ)

-Θύρες 2, 3, 8: 25 ευρώ (παιδικό εισιτήριο* 12 ευρώ)

-Θύρες 7Α, 7Β: 35 ευρώ (παιδικό εισιτήριο* 17 ευρώ)

-Θύρα 9 VIP “Ευγένιος Γκέραρντ”: 35 ευρώ (παιδικό εισιτήριο* 17 ευρώ)

-Θύρα 9 : 50 ευρώ

* παιδικό εισιτήριο ισχύει για παιδιά έως 12 ετών. Ο γονέας / κηδεμόνας θα πρέπει να εκδώσει το παιδικό εισιτήριο μέσα από την πλατφόρμα της και να το καταχωρήσει στη συνέχεια στο “GOV.gr Wallet”, με την επιλογή «Προσθήκη εισιτηρίου ανηλίκου».

Σε περίπτωση που το παιδί δεν συνοδεύετε στο γήπεδο από τον γονέα / κηδεμόνα του, αλλά από άλλον συνοδό (κάτοχο κανονικού εισιτηρίου ή εισιτηρίου διαρκείας), θα πρέπει ο γονέας / κηδεμόνας να δηλώσει στο “GOV.gr Wallet” τον Α.Φ.Μ. του συνοδού.

· ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα απλά εισιτήρια θα διατίθενται με τους εξής τρόπους:

· Ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, στην ενότητα «ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ» και από την ιστοσελίδα της Ticketmaster.

· Τηλεφωνικά, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster στο 211 1981535 (Τετάρτη – Παρασκευή 10:00-21:00 & Σάββατο 10:00 – 19:30)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για την αγορά απλού εισιτηρίου ή διαρκείας είναι η απόκτηση της “Κάρτας Φίλου ΟΦΗ”, (Κόστος: 15 ευρώ – ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τις ανάγκες των τμημάτων του), την πληρώνετε ΜΟΝΟ μία φορά και ισχύει για ΟΛΗ τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2024-25.

Πατήστε ΕΔΩ και αποκτήστε την “ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ”.

Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να εισέλθουν στην αθλητική εγκατάσταση του «Θ. Βαρδινογιάννης», είναι απαραίτητο, εκτός από το εισιτήριό τους (απλό ή διαρκείας), να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).

Πληροφορίες στο e-mail: tickets@oficretefc.com και στο τηλέφωνο 2810 254674, καθημερινά από τις 10:00 ως τις 18:00 και το Σάββατο 24/8 από τις 11:00 ως τις 19:00.

Το γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» θα είναι ανοιχτά το Σάββατο 24/8/24 (11:00 – 19:00) και καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00 για να παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες προς τους φιλάθλους της ομάδας μας.


εικόνα_Viber_2024-08-21_10-58-04-825.jpg#asset:498688
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.