Τα έκανε μούσκεμα…

21:33 | 12/01/2019

Ο ΟΦΗ ήρθε 1-1 με τον Πανιώνιο και αδίκησε για άλλη μία φορά τον εαυτό του.

Σ’ ένα ματς που είχε τον έλεγχο σε γενικές γραμμές, ο Όμιλος δεν κατάφερε να κερδίσει, αφού δέχτηκε γκολ λίγο πριν το φινάλε και έτσι έχασε και άλλο έδαφος στη «μάχη» της παραμονής. Οι «ασπρόμαυροι» ήταν καλοί στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο παρουσίασαν ξανά πρόβλημα διαχείρισης στο υπέρ τους προβάδισμα και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε.

Ο Στρέζος υπερασπίστηκε την εστία των γηπεδούχων και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Παπάζογλου και Νάστος και μπροστά τους κινήθηκε ο Πλατέλλας. Στις πτέρυγες της επίθεσης έπαιξαν οι Ντίνας, Κουτσιανικούλης και στην κορυφή ο Βουό.

Ήταν… αυτός που έπρεπε

Το σύνολο του Παπαδόπουλου μπήκε, όπως ακριβώς… έπρεπε στο ματς. Με μεγάλη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Με τον Βουό να κερδίζει όλες τις «μάχες» και να βγάζει καλές συνεργασίες με τα «φτερά», οι γηπεδούχοι έφταναν με καλές προϋποθέσεις απέναντι στον Κότνικ. Στο 8’, όμως, ο Ντίνας και στο 14’ ο Βουό δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Οι φιλοξενούμενοι στα επόμενα λεπτά εκμεταλλεύτηκαν κάποια λάθη στη μεσαία γραμμή και απείλησαν, σημαντικότερη φάση τους την κεφαλιά του Ντουρμισάι στο 21’. Οι «ασπρόμαυροι», πάντως, συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και στο 27’ ο Κουτσιανικούλης σέντραρε συρτά, οι αμυντικοί γλίστρησαν και ο Πλατέλλας βρέθηκε σε θέση βολής για να πετύχει το 1-0. Ο ΟΦΗ ήλεγχε απόλυτα την αναμέτρηση και ήταν σαφώς ανώτερος από τον αντίπαλο.

Δεν… κράτησε και πάλι

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Μάντζιου μπήκε πιο επιθετικά, κάτι που ήταν αναμενόμενο, αφού ήταν πίσω στο σκορ. Μέχρι και το 60’, έτσι, ήταν στο προσκήνιο με τον Όμιλο, όμως, να κρατάει χωρίς πρόβλημα τους «κυανέρυθρους» έξω από την περιοχή τους. Σ’ αυτό το διάστημα, άλλωστε, ο Πανιώνιος δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση.

Σταδιακά ο ΟΦΗ έφερε ξανά στα… μέτρα του το παιχνίδι, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις προϋποθέσεις σε ορισμένες περιπτώσεις για να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα.  Σ’ ένα διάστημα, ωστόσο, που οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο, δέχτηκαν την ισοφάριση. Στο 80’ ο Παπαγεωργίου σέντραρε και ο Καμαρά με κεφαλιά σημείωσε το 1-1. Στο 90’, μάλιστα, είχαν και μια μεγάλη στιγμή με τον Ντομίνγκες.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης (74’ Κοροβέσης), Νάστος, Παπάζογλου (83’ Πέρσον), Ντίνας (74’ Κυριακίδης), Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης, Βουό.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Κόντικ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Λουίς Γουστάβο, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Σίντι, Οικονομίδης, Τσιλούλης (72’ Καμαρά), Ντουρμισάι, Κόσιτς (54’ Σπιριντόνοβιτς).

Δείτε τα γκολ του αγώνα

Θυμηθείτε το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.