Τα «φονικά όπλα» για τον ΟΦΗ

SMS
15:22 | 11/06/2019

Δημήτρης Μάνος και Γιώργος Γιακουμάκης είναι δύο φορ που αναμένεται να απασχολήσουν σοβαρά τον ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ από τον Γενάρη έως τον Μάιο. Ο Δημήτρης Μάνος λίγο έλειψε να τη φορέσει κι αυτός, αλλά το όλο θέμα δεν προχώρησε. Αμφότεροι, επέστρεψαν στις ομάδες τους (ΑΕΚ και Ολυμπιακός) και σίγουρα πρόκειται για δύο περιπτώσεις που αναμένεται να απασχολήσουν τον ΟΦΗ.

Ο Γιακουμάκης, για τον οποίο φέρεται να προέκυψε πρόταση από την ολλανδική Μπρέντα, αυτή τη στιγμή αναμένει να μάθει το μέλλον του στην ΑΕΚ. Το δεδομένο είναι ότι αναμένεται να ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας για να τον τσεκάρει ο νέος τεχνικός της Ένωσης και στη συνέχεια, αν οριστικοποιηθεί ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μάνο. Ο Ελληνας επιθετικός ήταν στην ανεπίσημη «πρώτη» του Ολυμπιακού την Δευτέρα και θα περάσει ξανά από το μικροσκόπιο του Μαρτίνς. Αυτός είναι που θα κρίνει το μέλλον του και αν θα του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία. Σε αντίθετη περίπτωση και ο Μάνος θα αναζητήσει αλλού το μέλλον του.

Δεν είναι... ανακάλυψη της Αμερικής το γεγονός ότι ο ΟΦΗ παρακολουθεί διακριτικά τις δύο υποθέσεις. Προφανώς στην κρητική ομάδα θα ήθελαν να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Γιακουμάκη, ενώ το ίδιο ισχύει με τον Μάνο. Προφανώς δεν θα έλεγαν όχι να φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας.

Θεωρητικά αυτές οι δύο υποθέσεις είναι ανεξάρτητες, αλλά ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο ΟΦΗ να ασχοληθεί και με τις δύο και να θελήσει και τους δύο επιθετικούς. Και η αλήθεια είναι ότι τόσο για τον Γιακουμάκη όσο και για τον Μάνο ο ΟΦΗ είναι μία εξαιρετική περίπτωση.

Ο «Γιακούμ», βέβαια, έχει μπροστά του και την προοπτική του εξωτερικού, ενώ ο Μάνος σίγουρα θα έχει στα χέρια του κι άλλες προτάσεις εφόσον δεν παραμείνει στον Ολυμπιακό. Ο ΟΦΗ, από την πλευρά του, δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια στις δύο υποθέσεις, αλλά θα ήθελε να προχωρήσει σε απόκτηση και όχι δανεισμό.

Το καλοκαίρι αναμένεται «καυτό» ειδικά όσο παραμένουν όλα ανοιχτά για Μάνο και Γιακουμάκη. Δύο εξαιρετικές περιπτώσεις για την επίθεση, δύο εξαιρετικές περιπτώσεις για τον ΟΦΗ. Ιδωμεν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη Ρόδο κρίνεται το μέλλον του Βέρα

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα εθελοντισμού του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.