Ευτυχισμένο το 2019 - Το Capitano.gr εύχεται και ευχαριστεί...

00:01 | 01/01/2019

Ένα ξεχωριστό μήνυμα για το 2019 από εμάς προς εσάς, τους αναγνώστες του Capitano.gr - αποχαιρετάμε το έτος το οποίο ''γεννήθηκε'' και έκανε τα πρώτα του... βήματα ο ''αρχηγός''

Στις 23 Φεβρουαρίου του 2018 ''γεννήθηκε'' το Capitano.gr. Ένα δημιούργημα, το οποίο έπειτα από μεγάλη προσπάθεια, βγήκε στον ''αέρα''.

Με εκατομμύρια χρήστες και προβολές το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στις οθόνες σας,πάνω από 1.5 εκατομμύρια προβολές σελίδων το τελευταίο τρίμηνο Οκτώβριος - Δεκέμβριος, ο ''αρχηγός'' μεγαλώνει συνεχώς, χάρη σε όλους εσάς. 

Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά, θα μπορούσαμε να σας αραδιάσουμε κι άλλα για να σας δείξουμε με αποδείξεις την ανοδική πορεία του νούμερο 1 αθλητικού brand στην Κρήτη, αλλά δεν το κάναμε ποτέ, δεν θα γίνει ούτε τώρα. 

Το 2018 για εμάς εδώ στο capitano.gr, το μικρό αδερφάκι του cretalive.gr, ήταν μία ξεχωριστή χρονιά. Από τα πρώτα του βήματα έδειξε ότι θέλει να περπατήσει γρήγορα, να μεγαλώσει, να ψηλώσει, να ακουμπήσει το δικό του ταβάνι. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μία ιντερνετική παρέα, ένα ενημερωτικό πόρταλ που όμοιό του δεν υπάρχει στην Κρήτη. Με προβολή όλων των αθλημάτων και των αθλητών του νησιού, με συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, αφιερώματα, αποκλειστικότητες, αρθρογραφίες. Με βήμα σε εσάς τους αναγνώστες, γιατί εσείς είστε η πηγή όλου αυτού. Δημιουργήσουμε κάτι που θα διαβάζουμε πρωτίστως εμείς. Αν αρέσει σε εμάς τότε θα αρέσει και σε εσάς.

Δεν μας αρέσει η οπαδική δημοσιογραφία, δεν κυνηγάμε τα κλικ, δεν επιδιώκουμε να ρίξουμε νερό στο μύλο της αρρωστημένης κατάστασης που τείνει να κυριαρχήσει στον ελληνικό αθλητισμό. Δεν τα κάνουμε όλα σωστά, παραδεχόμαστε τα λάθη μας, αυτά μας κάνουν καλύτερους και το μοναδικό μας μέλημα είναι να φέρουμε κάτι διαφορετικό στην ελληνική δημοσιογραφία και δη σε αυτή της Κρήτης. Επιδιώκουμε το Capitano.gr να γίνει η αγαπημένη, καθημερινή σας συνήθεια, να βελτιώνεται. Η προσπάθεια είναι μεγάλη, με σύνθημα την συνέπεια και την εγκυρότητα, στην εποχή της ''γρήγορης ματιάς'' του διαδικτύου.

Οι εντυπωσιακοί αριθμοί, οι επισκέψεις, οι αναγνώσεις, τα σχόλιά σας, τα μηνύματα που δεχόμαστε καθημερινά, μας δίνουν δύναμη και χαρά. Γιατί βλέπουμε ότι αυτό που πασχίζουμε να κάνουμε έχει αποτέλεσμα. Θέλαμε ένα Μέσο χωρίς φανατισμό και υπερβολές. Με την ουσία της είδησης, με σχόλια, κριτική, συνεντεύξεις, διαδραστικότητα.

Από την αποκλειστικότητα με την έλευση του Νίκκι Παπαβασιλείου στον Εργοτέλη, μέχρι την συνέντευξη του Μιχάλη Τζιρίτα και από τον πρώτο πανηγυρισμό του Μιχάλη Μπούση στο ''Γεντί Κουλέ'', μέχρι τα SPECIAL ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ.

Το Capitano.gr κατέγραψε τα δεδομένα για Παγκρήτιο - Εθνική, την πτώση του ''ΗΡΑΚΛΕΙΟ'' στο τοπικό, την άνοδο του Δειλινού, την φετινή προσπάθεια του ΟΦΗ στη Γ' Εθνική, κ.α. Συνεντεύξεις με Νίκο Μαχλά, Μηνά Πίτσο, Ειρήνη Βασιλείου, Μιχάλη Φραγκουλάκη, Γιώργου Στρέζου, Κέλλυ Κυδωνάκη, Βασίλη Ράλλη, Γιώργου Πετράκη και με άλλους αρκετούς πρωταγωνιστές των αθλημάτων που αγαπάμε να παρακολουθούμε και να καταγράφουμε...

collage12_181231_194607.jpg#asset:60393


Το Capitano.gr είναι το καμάρι μας. Και να είστε σίγουροι πως το 2019 θα είναι ακόμα καλύτερη χρονιά. Γιατί τώρα μεγαλώνουμε, τώρα πήραμε μπρος και τώρα έχουμε την ώθηση που μας δίνετε για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Ευχαριστούμε όλους εσάς για το υπέροχο 2018!

Ολόκληρη η συντακτική ομάδα του Capitano.gr σάς εύχεται από καρδιάς μια χρονιά με υγεία, έμπνευση, δημιουργία και καθαρό μυαλό. Μία χρονιά όπου το άσπρο θα κυριαρχήσει του μαύρου. Μία χρονιά όπου όλοι μαζί θα μπούμε στην «αρένα» της αθλητικής και μη καθημερινότητας με σεβασμό.

Τα καλύτερα έρχονται!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.