Τα κέρδη με Γκαγιέγος και οι επόμενες κινήσεις

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ κλείνει το θέμα του «6αριού» με μία ποιοτική λύση και πηγαίνει για τις επόμενες κινήσεις

Ο Χιλιανός αμυντικός χαφ είναι δεδομένο πως πρόκειται για μία λύση που δίνει ποιότητα στον ΟΦΗ και τον ανεβάζει επίπεδο. Όλα αυτά βέβαια μένει να τα δούμε στο χορτάρι, αλλά ο Φελίπε Γκαγιέγος κουβαλάει ένα σημαντικό βιογραφικό που έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία σε Γερμανία και Ισπανία.

Ένα ποιοτικό χαφ που δεν φοβάται να σουτάρει

Η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν ήταν, αφού δεν υπήρχε μόνο ο ΟΦΗ στο κάδρο για την απόκτησή του. Ο Όμιλος, όμως, είχε κεντράρει από νωρίς τον ποδοσφαιριστή και είχε φροντίσει να κάνει την κίνησή του περιμένοντας τις εξελίξεις. Να μείνει δηλαδή ελεύθερος από την Σαν Λουίς για να προχωρήσει η συμφωνία.

Ο 30χρονος αμυντικός μέσος έρχεται να δώσει λύσεις σε μία θέση που ο ΟΦΗ επί της ουσίας είχε μόνο τον Μιγκέλ Μεγιάδο και αυτό είναι, αν μη τι άλλο, το μεγαλύτερο κέρδος αυτής της μεταγραφής. Παράλληλα, προσθέτει σουτ, αφού ο ποδοσφαιριστής έχει καλό πόδι, δεν διστάζει να σουτάρει όταν βρίσκει κενό χώρο και μπορεί να δώσει λύσεις και στο σκοράρισμα.

Το αξιοσημείωτο είναι πως πέρυσι έπαιξε αναγκαστικά και αριστερά σε αρκετά ματς. Επειδή η ομάδα του παρουσίασε πολλά κρούσματα κορωνοϊού και ουσιαστικά ξέμεινε από λύσεις, ο Γκαγιέγος αγωνίστηκε σε κάποια παιχνίδια ως αριστερό εξτρέμ λόγω της εμπειρίας και της ποιότητάς του. Ο ΟΦΗ προφανώς δεν τον πήρε ως εξτρέμ, αλλά ως αμυντικό χαφ που είναι η φυσική του θέση. Το γεγονός, όμως, ότι μπόρεσε και έβγαλε εις πέρας έναν διαφορετικό ρόλο στο γήπεδο δείχνει την αξία του.

Οι επόμενες κινήσεις μετά τον Χιλιανό

Ο ΟΦΗ με τον Γκαγιέγος έκλεισε το ανοιχτό μέτωπο στα κεντρικά χαφ και μένει πλέον να δούμε τις επόμενες κινήσεις. Η πώληση του Στάρτζεον φέρνει κενό στα εξτρέμ ενώ από τα φιλικά φάνηκε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να αποκτηθεί και φορ.

Το ερώτημα είναι αν ο ΟΦΗ θα κινηθεί και για εξτρέμ και για φορ και εφόσον το κάνει πού θα ρίξει πρώτα το βάρος. Ουσιαστικά αντίπαλος της κρητικής ομάδας είναι ο χρόνος, αφού σε λίγες μέρες το πρωτάθλημα αρχίζει και ο Νίκος Νιόπλιας θα ήθελε να έχει όλες τις λύσεις στη διάθεσή του.

Πάντως, αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά πως ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που ολοκληρώνονται οι περισσότερες μεταγραφές, αλλά και παρουσιάζονται ευκαιρίες. Αυτό δεν δικαιολογεί την καθυστέρηση των επικεφαλής στο να ολοκληρωθούν οι κινήσεις, αλλά έχει τη σημασία του να τονίσουμε και αυτή την παράμετρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συμφώνησε με Γκαγιέγος ο ΟΦΗ

Δεν έχει περιθώρια ο ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.