Τα μεταγραφικά δεδομένα έως τώρα: Με ποιους θα πάει Ολλανδία

ΟΦΗ

Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ και η προτεραιότητα.

Σε πλήρη εξέλιξη στο μεταγραφικό κομμάτι βρίσκεται ο ΟΦΗ, ο οποίος μετά τους Ριέρα και Καρώ θέλει να κλείσει ακόμα δύο εκκρεμότητες προτού πάει στην Ολλανδία και να πάει στην τελευταία κίνηση χωρίς βιασύνη.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: ο ΟΦΗ έχει αποκτήσει τον Ριέρα και τον Καρώ και πηγαίνει για ακόμα τρεις μεταγραφές. Ένας ακόμη στόπερ, ένα αριστερό μπακ κι ένα «6άρι».

Χρονικά, προηγούνται οι δύο πρώτες περιπτώσεις, δηλαδή ο αριστερός μπακ και το στόπερ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ψάχνεται εντόνως και για το «6άρι». Ωστόσο, το ιδανικό για τον Βάλντας Νταμπράουσκας θα είναι να πάει στις 15 Ιούλη στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τις περισσότερες μεταγραφές τελειωμένες και δη των δύο αμυντικών. Για το «6άρι» έχει την «πολυτέλεια» να το πάει και λίγο πιο μετά κι ας μην τον έχει από την αρχή στην Ολλανδία.

Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, στον ΟΦΗ «τρέχουν» αυτή τη στιγμή τις δύο περιπτώσεις για να κλείσουν τον ακραίο μπακ και τον κεντρικό αμυντικό (κυρίως τον πρώτο) κι έπειτα να κινηθούν για τον χαφ, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάει κατευθείαν στην Ολλανδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ «έχτισε» από τον χειμώνα για ένα καλοκαίρι χωρίς γκρίνια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.