Ο ΟΦΗ «έχτισε» από τον χειμώνα για ένα καλοκαίρι χωρίς γκρίνια

Απόψεις

Μία κανονικότητα που χρειάζεται ο ΟΦΗ για να μην υπάρχει αρνητική ενέργεια προτού καλά-καλά αρχίσει η χρονιά.

Περίπου 1 μήνα πριν από το ταξίδι στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τα φιλικά, ο ΟΦΗ έχει ήδη «τικάρει» δύο προσθήκες στο μεταγραφικό παζάρι και θέλει ακόμη λίγες και συγκεκριμένες κινήσεις για να συμπληρώσει το εφετινό παζλ.

Αριστερό μπακ, μέσος και ακόμη ένας στόπερ είναι στο κάδρο των επικεφαλής για να κλείσουν οι εφετινές μεταγραφές και να αρχίσει το «χτίσιμο» για τη νέα και απαιτητική σεζόν.

Μέσα Ιουνίου ο ΟΦΗ έχει κάνει μεταγραφές, έχει προχωρήσει σε αποδεσμεύσεις, θα ακολουθήσουν κι άλλες, γενικώς είμαστε σε μία κατάσταση... Ιουλίου-Αυγούστου, πράγμα πρωτόγνωρο, κάτι που διαπιστώνεις από το γεγονός ότι εφέτος δεν υπάρχει γκρίνια. Κανένας πανικός, καμία μεμψιμοιρία και εμπιστοσύνη στο μεταγραφικό πλάνο που έχουν καταστρώσει οι υπεύθυνοι με πρωτεργάτη τον Νταμπράουσκας.

Για να φτάσουμε, βέβαια, σε αυτό το σημείο ο ΟΦΗ «πριν πεινάσει, μαγείρεψε». Από τον Γενάρη ξεκίνησε ο δρόμος προς το καλοκαίρι. Οι προσθήκες του χειμώνα ελάφρυναν το βάρος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου για να μπορεί ο Όμιλος να κινείται πιο άνετα.

Σύντομα θα τελειώσει και του αριστερού μπακ και επί της ουσίας ο ΟΦΗ θα έχει ακόμα να ασχοληθεί με τον δεύτερο στόπερ και το «6άρι». Με λίγα λόγια θα πάει για προετοιμασία στην Ολλανδία και ο Νταμπράουσκας θα δουλέψει με την ομάδα που θα πορευτεί τη νέα σεζόν. Το πολύ-πολύ να πωληθεί ο Χρήστος Μανδάς, αλλά και για αυτό το ενδεχόμενο υπάρχει η προετοιμασία με τον Χρηστογεώργο να ακολουθεί.

Ο κορμός ξεκίνησε να «χτίζεται» από πέρυσι και κορυφώθηκε τον χειμώνα. Τώρα πια ο ΟΦΗ είναι σε μία διαδικασία ποιοτικών προσθηκών στο ρόστερ. Καλύπτει τα κενά που άφησαν οι αποχωρήσεις Διαμαντή-Μπαλογιάννη, πήρε Καρώ και Ριέρα, έχει «τικάρει» πολύ καλές και ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για τον δεύτερο στόπερ, ο Αμπάντα είναι πάντα στο προσκήνιο για τη θέση του αριστερό μπακ και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Όλα βαίνουν καλώς.

Μία κανονικότητα που χρειάζεται ο ΟΦΗ όχι μόνο στο θέμα της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και για να μην υπάρχει αρνητική ενέργεια προτού καλά-καλά αρχίσει η χρονιά. Σκεφτείτε αυτό: πέρυσι ο ΟΦΗ έβγαζε τα διαρκείας χωρίς κάποια μεταγραφή και μαδούσαμε τη μαργαρίτα για το πότε θα κάνει σεφτέ. Δείτε τη διαφορά με φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ της Ολλανδίας και οι - ήδη - πέντε μεταγραφές

Εκτός από τις μεταγραφές έχει και τρεις εκκρεμότητες

Ελευθεριάδης: Τσιμίκας, Βούρος, Πέλκας και τα άλλα «παιδιά» του

Η «κάθοδος» Ελευθεριάδη στο Ηράκλειο και η νέα προσθήκη στο τιμ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.