Τα μεταγραφικά «θέλω» του Μελ και τα στόπερ

ΟΦΗ

Ο Πέπε Μελ «άνοιξε» τη μεταγραφική συζήτηση, ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά στις απαιτήσεις του κι ο Γενάρης πλησιάζει.

Πιο ξεκάθαρα δεν θα μπορούσε να το πει ο Πέπε Μελ. Ελάχιστη ώρα μετά το νέο σοκ του ΟΦΗ στο ματς με τον Αστέρα, ο Ισπανός προπονητής μίλησε για τα μεταγραφικά ενόψει Ιανουαρίου κι «έδωσε» δημοσίως τη λίστα με τα «θέλω» του. Στόπερ, εξτρέμ κι επιθετικός.

Καμία εντύπωση, θα πείτε. Έχοντας δύο παιχνίδια ως δείγμα από τον νέο προπονητή του ΟΦΗ έγινε άμεσα αντιληπτό πως το υπάρχον ρόστερ έτσι όπως είναι δομημένο δεν θα τον εξυπηρετεί. Με άλλον προπονητή άρχισε τη χρονιά ο ΟΦΗ, αλλιώς φτιάχτηκε το καλοκαίρι το ρόστερ, βάσει των απαιτήσεων του Νταμπράουσκας, άλλος προπονητής ήρθε τώρα, άλλες απαιτήσεις έχει.

Με το σύστημα που παίζει ο Μελ χρειάζονται εξτρέμ (ισπανικό Μέσο χθες έφερε στην επικαιρότητα το πρώτο όνομα). Ο ΟΦΗ εξτρέμ δεν έχει εκτός του Μοσκέρα. Οι υπόλοιποι είναι κατ' ανάγκη, αν βάλουμε στην εξίσωση τον Ντίκο και τον Αμπάντα. Επίσης ο ΟΦΗ δεν έχει άλλον επιθετικό εκτός του Φελίπε και του Ντίκο και αυτό φάνηκε και φάνηκε πολύ στο παιχνίδι της Πέμπτης όταν ο Ισπανός προπονητής δεν έχει λύσεις στον πάγκο: «Είναι απίστευτο σε ένα ρόστερ 20 παικτών να υπάρχει μόνο ένας επιθετικός», ήταν τα λόγια του.

Οσον αφορά στα στόπερ, προφανώς ο 60χρονος τεχνικός δεν είναι ικανοποιημένος από την υπάρχουσα τετράδα: αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ έχει Βούρο, Πασαλίδη, Καρώ και Λαμπρόπουλο, συν φυσικά τον Κώστα Γιαννούλη. Ποσοτικά δεν υπάρχει θέμα, αλλά με βάση αυτά που είπε ο Μελ προφανώς υπάρχει ποιοτικά εξ ου η επιθυμία του για ενίσχυση και σε αυτή τη θέση.

Ο Γενάρης πλέον πλησιάζει και ο ΟΦΗ πρέπει να κινηθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να ξεμπερδεύει με τις μεταγραφές και ο Μελ να έχει διαθέσιμους τους παίκτες που θέλει για να εφαρμόσει αυτά που θέλει στην Κρητική ομάδα. Κυρίως σε ό,τι αφορά το μεσοεπιθετικό κομμάτι, αφού εκεί εντοπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν είναι τυχαίο που σε δύο παιχνίδι με τον Μελ στον πάγκο ο ΟΦΗ δεν έχει σκοράρει. Ακόμα κι αν είναι τυχαίο δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Τουλάχιστον ο Μελ όχι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.