Τα «μπράβο», τα «γκάζια» και οι παρατηρήσεις

SMS
20:08 | 13/07/2019

Οι συγκεκριμένες οδηγίες του Γιάννη Σαμαρά στους παίκτες στο φιλικό του ΟΦΗ με την Μπέρσοτ.

Το φιλικό με τη βελγική ομάδα το μεσημέρι του Σαββάτου ήταν μία καλή προπόνηση για τον ΟΦΗ, όπως δήλωσε μετά το τέλος του ο Γιάννης Σαμαράς. Ο εκτελών χρέη προπονητή (μέχρι την άφιξη στην Ολλανδία του Σίμου) αντιμετώπισε το ματς ακριβώς έτσι. Εξ ου οι συνεχείς παρατηρήσεις, αλλά και οι επιβραβεύσεις στους παίκτες καθ'όλη τη διάρκειά του.

Ο Σαμαράς πολλές φορές σηκώθηκε από τη θέση του για να φωνάξει στους ποδοσφαιριστές να μην ασχολούνται με τον διαιτητή. Η αλήθεια είναι ότι η Μπέρσοτ ήταν λίγο σκληρή στο παιχνίδι της και πολλές φορές προκάλεσε αντιδράσεις, ωστόσο ο κόουτς του ΟΦΗ φώναζε να μην ασχολούνται οι παίκτες του με τον διαιτητή. «Κώστα, μην ασχολείσαι!», είπε κάποια στιγμή στο πρώτο μέρος απευθυνόμενος στον Γιαννούλη, ο οποίος μιλούσε στον ρεφ.

Πολλά ήταν και τα «μπράβο» από τον Σαμαρά όταν έβλεπε ότι οι ποδοσφαιριστές κάνουν αυτά που είχε ζητήσει. Ειδικά στον τομέα της πίεσης και της κατοχής της μπάλας είδε πολλά πράγματα, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού.

Ο προπονητής του Ομίλου κρατούσε συνεχώς σημειώσεις, μιλούσε με όλους τους ποδοσφαιριστές, έδινε οδηγίες σε αυτούς που θα έμπαιναν αλλαγή, ήταν αρκετά δραστήριος και έζησε με μεγάλη ένταση τον αγώνα. Ακριβώς όπως στις προπονήσεις όπου μιλά διαρκώς, δίνει εντολές, κάνει παρατηρήσεις και επιβραβεύει τις προσπάθειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Μπέρσοτ 0-2: Ξεμούδιασμα και δοκιμές

Σαμαράς: «Ήταν απλά μία καλή προπόνηση»

Μαρινάκης: «Θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε»

Την Κυριακή τα νεότερα για τον Τσιλιανίδη

Όλα τα νέα της προετοιμασίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία

Πότε φτάνει ο Σίμος στο Άπελντορν

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.