Τα «όργια» και η... εκτόξευση του Κάιπερς!

SMS

Aπίθανα πράγματα στο Βελγικό πρωτάθλημα για τον πρώην φορ του Εργοτέλη

Ένα όνομα που τόσο πολύ έχει απασχολήσει την επικαιρότητα, όσον αφορά τις μεταγραφές, του Εργοτέλη και στη συνέχεια του Ολυμπιακού. Ένας - αποδεδειγμένα - πολύ καλός φορ, έφτιαξε το όνομα του στην ομάδα του Ηρακλείου όταν το 2017 ήρθε στον Εργοτέλη και τελείωσε την σεζόν με 22 γκολ στην football league!

Έκτοτε, οι λάθος χειρισμοί της τότε διοίκησης σε άκομα ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, έφερε τον Κάιπερς εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν χρόνο. Θυμίζω απλά, ότι ο Εργοτέλης είχε συμφωνήσει να τον πουλήσει στην ΑΕΚ και ο παίκτης για τους δικούς του λόγους πήγε στον Ολυμπιακό, κάτι που πραγματοποιήθηκε μετά από δύο χρόνια. Mάλιστα, οι ερυθρόλευκοι ήταν εκείνοι που απέσπασαν πάνω από 2 εκ. ευρώ από την μεταπώληση του Βέλγου ο οποίος φέτος μεταγράφηκε από την Μαλίν στην Γάνδη.

Ο 25χρονος Ούγκο ήδη έχει ξεπεράσει τον αριθμό των γκολ που πέτυχε σε μια ολόκληρη σεζόν με την Μαλίν (13). Ο Κάιπερς βρίσκεται στην 2η θέση της Jupiler League με 13 γκολ έπειτα από 22 παιχνίδια. Συνολικά, σε 31 ματς έχει 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις σε Ευρώπη, πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Ένας ποδοσφαιριστής που έφυγε από τον Εργοτέλη (2019) με αξία 250 χιλιάδες ευρώ και τώρα κοστολογείται πάνω από 5,5 εκ. ευρώ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.